M-am intors la APC

[facebook_ilike]

2184_1090897267369_2751_nHaha. Dupa 5 ani de facut de cap, freelancing si alte chestii dragute pe care le-am mai facut, m-am intors la APC, locul care m-a adus in prim plan atatia ani, locul care mi-a fost drag si unde am lucrat 8 ani. Pentru cei care nu stiu, am scris aici despre plecarea mea din Asociatia pentru Protectia Consumatorilor de acum 5 ani.  A fost o zi …din aia. Mi-am dat demisia de la APC, ma despartisem de iubit si imi ridicasera si masina, ca sa fie tacamul complet.

Ei bine, m-am intors. Asa incat, consumatorilor, pazea! Veti fi din ce in ce mai informati si va veti cunoaste drepturile din ce in ce mai bine.

Imi era dor. Chiar imi era dor de ceea ce faceam si acum sunt happy. Voi reincepe sa romantica septembriepromovez protectia consumatorilor. Candva am schimbat media de varsta a celor care apelau la protectia consumatorilor.

Cand am ajuns eu acolo, reclamatiile veneau doar de la pensionari. Acum, toata lumea face reclamatii, toata lumea vrea consultante. Si ma bucura asta. Este cea mai mai realizare profesionala a mea. A fost greu, nu zic nu, dar ma bucur ca am facut asta candva. Acum mi-e mult mai simplu.  In 2001 aveau doar 60 de aparitii in presa, in 2009 cand am plecat aveau 3500. Da, am lucrat 8 ani la APC. 8 ani dragi de care imi amintesc mereu cu placere. Si acum ma intorc. Si aia astept sa incep. De miercuri, sunt on. Vreti proiecte? Aveti idei? Hai sa facem. Abia astept sa primesc proiectele voastre. Sunt deschisa la tot ceea ce poate informa consumatorul. Firme? Vreti sa constientizati angajatii sau consumatorii? Aici sunt.

laura 2Ziare, televiziuni si alte publicatii? Ajutati-ma sa informam publicul. Avem nevoie sa stim tot atunci cand plecam in vacanta, cand cumparam muraturi sau un fier de calcat, cand ne ducem la banca, cand ne reparam masina sausa aflam cum se impart cotele pausale la intretinere. Si nu doar.

Iarta-ma, baieti, dar e subiectul meu de suflet si abia astept sa scriu iar despre asta. Nu o sa va fac capul mare, dar…toata lumea are nevoie sa stie despre asta. Iar eu…aici sunt : )

Stiam eu de ce imi doresc o viata de retrait! Va doresc si voua!

A, si…astept propunerile voastre. Despre ce sa va informez? Care sa fie prima campanie? Cea mai frumoasa si plauzibila propunere, cea pe care o voi pune in practica, o sa o premiez aici pe blog cu o iesire la o cafea si un carnet de membru APC.

BTW. Nu renunt nici la celelalte proiecte ale mele, deci fiti linistiti. Sunt pe faza ca intotdeauna.

PS: era cat pe ce sa pun postarea asta ieri, dar, fiind 1 aprilie, m-am temut ca nu ma va crede nimeni. :))

2 Comments

Leave a Reply