M-am cam lenevit

In ultima vreme am scris tot mai rar pe blog. Uf. Da, nu imi place asta. Stiu, motivul ca am avut treburi multe, ca am fost ocupata, nu este o scuza.
Am tot vrut sa scriu. Am vrut sa scriu despre concertul Herbie Hankock, pt ca mi-a placut foarte mult. Am vrut sa scriu si despre filmul Networking si povesta facebookului, iar nu am scris.

O sa spun azi ce prostii am facut weekendul trecut venind de la Constanta. Unde am fost la dentist si am nimerit la pijamas party si a fost minunat. Nici despre asta nu am avut timp sa scriu.
Asadar, eu pe Autostrada Soarelui, venind spre Bucuresti, pe inserat, pe pod la Cernavoda.. vad ca un om sare de pe pod. Ce puteam sa gandesc in acel moment? Ca omul vrea sa se sinucida, nu? Opresc masina, sun la politie, la salvare, opresc o masina, un tir, circulatia. Si aflu ca de fapt omul facea bungee jumping.

Goooood!! A ras politistul, tiristul etc. Pana si eu intr-un final. Dar chiar am crezut ca vrea sa se sinucida. Imi venea s ail sinucid eu 🙂 Oricine ar fi crezut ca asta vrea. Pentru ca parea a fie singur. Mai era un tip cu el, dar era mai jos si nu se vedea. Cu 120 la ora nu ii poti vedea haturile si hamurile si cordelinele. Deci …mi-am luat-o, eu, cetateanul Laura. Ca de obicei.

Am mai patit candva asta cand am sunat la Politie sa anunt o masina care ocupa un loc de parcare si era de fapt o masina parasita. Ce o fi fost in capul meu? A doua zi m-a sunat un politist sa imi spuna ca trebuie sa ma duc sa dau declaratie pentru ca masina a fost furata si participase la o infractiune. Apai, eu de unde sa stiu. Eu sunt un cetatean responsabil. M-a certat toata lumea, na, asa iti trebuie daca esti bunul samaritean.

Altfel… sunt ok, muncesc, am inceput un un experiment impreuna cu Catalin Mihaila, redactorul sef de la Playboy si abia astept sa il vad cum merge. Testam lucruri, vorbim despre chestii. Parerea ei, parerea lui. Nice.

Alerg, muncesc, merg la sala, ma distrez, imi doresc sa am si eu un weekend plictisitor si sa mai stau pe acasa. E posibil ca asta sa fie peste vreo 3 saptamani. Imi doresc sa ajung si eu acasa la o ora normala, si nu ajung tarziu pentru ca as sta la birou pana la ora 12 noaptea. Nu, ajung tarziu pentru ca in fiecare seara ies pe undeva. Ba am emisiune la radio, ba ma duc la un concert, ba la un film, in seara asta ma duc la un spectacol de improvizatie. Sau sa ma duc sa il vad pe Vladut la Street Dance? Hmm.. ma mai gandesc pana diseara. 🙂

2 Comments

Leave a Reply