Literatura pe pompa de motorina

[facebook_ilike]
Bing. S-a aprins becul de motorina. Eu? In mjlocul orasului si evident nu stiam nicio benzinarie prin zona. Nu cunosc decat benzinariile de pe langa casa mea si de obicei doar de acolo bag. Iar cand vad ca s-a aprins becul, desi stiu ca ma mai tine motorina vreo 2 zile, eu intru in panica si merg la prima benzinarie ce imi iese in cale.

Care prima benzinarie s-a dovedit a fi un Rompetrol pe la Dristor. In prima faza stau vreo 10-15 minute sa il astept pe domnul din fata mea sa alimenteze. Celelalte pompe pline ochi si se statea la coada. Eram déjà agitata, nu pricepeam de ce se sta atat de mult si de ce e asa coada, undeva marti la ora 12. M-am lamurit intre timp ca omul nu avea nicio vina. Ajung si eu la rand, iau pompa, dau sa bag motorna si motorina nu curgea neam. Il chem pe un baietel de acolo si imi spune sa astept ca baga la alta masina. Alerga saracul de ii sareau capacele.

Ma uit la pompa, doar doar aflu cum se baga motorina la astia. Si observ ca erau ditai instructiunile afisate. Apasa pe del, selecteaza nu stiu ce, apoi suma. Mai sa fie! Acu’ tre’ sa fac literatura pe pompa? Vine intr-un final baietul ca tot nu am reusit sa fac nimic. Astia au destept-pompe, nu stiu care o fi fost desteptul de le-a adus ca nu sta nimeni sa faca literatura pe pompe, cum spuneam. Intru sa platesc si acolo erau 6 oameni care frecau menta. In magazin adica.

Evident ca m-am luat de ei si le-am zis ca sunt nesimtiti ca il lasa pe amaratul ala mic singur la pompe si ei freaca menta. Mi s-a spus ca ei sunt sefi! Auzi la ei, sefi! Adica intr-o benzinarie Rompetrol exista 6 sefi si un angajat. Doamne, cat de romanesc! Si ce organigrama de doi bani! Si ce coada era acolo la benzina! Si ce idioti sefii aia mari de la ei! Cum, dom’le, 6 sefi si un angajat? Doreleeeeeee?????

No Comments Yet

Leave a Reply