Liber, proaspat si amuzant

[facebook_ilike]

Din cap pana in picioare. Cam de vreo 2 ani asa m-am indragostit de L’Occitane. Priveam eu mai dinainte pe geam, dar nu stiu de ce nu intrasem niciodata. Ei bine, am reusit sa intru in magazin si nu-mi mai venea sa ies.

Picture1

Da, este genul de magazin unde imi place sa intru. Nu ma sacaie nimeni sa ma intrebe ce vreau, pot sa ma uit la fiecare tub in parte si daca am nelamuriri sa intreb si mi se raspunde foarte profi.

Imi plac cosmeticele, ca oricarei femei. Si mai ales, sunt atenta sa cumpar ce imi este necesar. Ei bine, nu neaparat. Dar tot sunt atenta la continutul lor. Si in general imi place sa imi cumpar produsele de ingrijire de la farmacie. Iar L’Occitane tine de SensiBlu, deci e ok.

Si in plus, ii vad dedicati unei frumuseti naturale care sa iti confere o stare de bine. Au produse naturale, autentice, eficiente si irezistibile pentru ingrijirea fetei si coprului. Dar au si parfumuri care au ca sursa de inspiratie traditiile si aromele din Provence.

Mai mult de atat, este o companie care s-a nascut in ’76, anul meu de nastere si, ca tot ce s-a nascut in acel an, e calitate  : )

In fiecare primavara, natura revine la viata, seva incepe sa circule de la radacini spre cele mai inalte ramuri pentru a da nastere bobocilor noi si pentru a elibera florile.

importele

Odata cu venirea primaverii, vine si momentul in care ai nevoie sa iti tonifiezi corpul amplificand microcirculatia la nivelul pielii, din cap pana in picioare!

Simte-te liber, proaspat si amuzant!

Colectia din primavara asta “Spring Cherry” este fresh, este funny si miroase wow. Mi-am cumparat-o si mi-e draga.

Iar mai vechea colectie de produse Imortele imi face si mai mult cu ochiul. Mai fresh de atat nu exista. Folosesc crema de fata in fiecare zi si parca sunt si eu mai vesela si mai proaspata.

Imi mai place si colectia cu migdale. in special samponul si gelul de dus. Pe care mi le mai suteste si sotul. parul meu e destul de complicat si m-ar omori hair-stylistul daca as pune ceva aiurea in el. Asa, mi-a dat acordul, deci e de bine, pot sa le folosesc cu placere.

No Comments Yet

Leave a Reply