Let’s bike it

Am fost cu bicicleta sa cartam locuri unde este mult gunoi. Pentru proiectul Let’s do it Romania. Adica pe 25 septembrie aproximativ 50.000 oameni (atat se estimeaza) vor aduna gunoiul din toata tara. Si totul intr-o singura zi. Super tare! Pana atunci cei de la Let’s bike it vor cartografia toate locurile cu gunoaie in toata tara.

So.. ma tot pregatesc de o saptamana si tot nepregatita am fost … Multumesc Andrei Ciobica pentru ca mi-ai dat bicicleta ta ca eu cu Dahonul inca as mai fi pedalat. Apropo de asta, se pare ca Andrei are o bicla tare smechera, adica fac ce fac si tot la biciclete de fitze ajung : )))
M-am trezit dimineata, am gasit cu chiu cu vai Parcul Sebastian si hai sa mergem. Inainte sa pornesc la drum ma gandeam: sunt nebuna. Sunt 40 de grade afara si e abia ora 10.00 dimineata. Dar tot ma duc. Dupa 10 km era sa lesin de cald. Nu mai vedeam, simteam cum iese apa prin mine, brr, a fost groaznic. Am renuntat si m-am urcat in masina de insotire. Am dat de aer conditionat si in 5 minute eram fresh si vorbeam intr-una. De parca nu patisem nimic.

La putina umbra pe care o puteam gasi… rupta de obo

Am ajuns la locul de campare, am bagat o ciocolata iute, un pic de cola si mi-am revenit. Cand au ajuns ceilalti, eu dadeam ture prin iarba cu bicicleta. Asa ca Vlad ne-a facut trainingul, am facut echipe de 4 persoane si am plecat sa cartam zonele de gunoi. Mult gunoi. Prea mult parca. Cativa kilometric plini. Pe partea stanga a drumului, pe dreapta ..Argesul. Si multa, foarte multa lume la baie in Arges. Gunoi gramada. NU pot sac red cum oamenii isi asezau paturicile alaturi de gunoi. Nici macar nu ii deranja. Lor le placea sa faca plaja, langa un pet, un caine mort etc.

Luat puncte GPS, facut poze, masurat teancul de gunoi… alea alea

Si in paduri erau, parcati in mijlocul drumului, nu le pasa de nimic. Era unul parcat in mijlocul drumului, nu se gandea ca mai vrea lumea sa treaca pe acolo, am incercat pe langa el, prin pomi si crengi si.. i-am lovit oglinda retrovizoare, care a cazut. Mai mai sa ma ia la bataie, desi i-am pus oglinda la loc si nu avea nimic. Ca el vinde masina aia si eu i-o stric. Cnad m-am uitat pe masina…o vindea cu 1800 de euro. Atat costa si bicicleta mea. De fapt, a lui Andrei : ))) Cam astia sunt oamenii care merg la picnic la padure. Trist, dom’le, trist!
Pe traseu ni s-a alaturat si Mihai. Per total, desi era foarte foarte cald si m-am oprit destul de des sa beau apa sau ceai, a fost foarte frumos. Ne-am intors la locul de campare, au facut baietii si o baie in Arges si ne-am intors spre Bucuresti. Era asa de cald.. Am mers pana la Cornetu si a venit Elena sa ma pescuiasca. Nu as fi putut continua pe caldura aia. Altfel, mi-era ok, insa era totusi mult prea cald pentru gusturile mele. Trebuie sa multumesc echipei ”Luiiiii” Laura ca au fost alaturi de mine, ca au stat cu mine pana a venit Elena, ca mi-au demontat bicicleta lui Andrei (care cand a vazut-o a zis: ce ai facut cu bicicleta meaaaa???? ), asa ca

Bicicland in soare…

Multumesc Dan… ca mi-ai ridicat saua, ca mi-ai dat apa si ca ai luat puncte gps;
Multumesc Ciprian ….. ca ai scris formularul, ca ai stat cu mine cand am asteptat-o pe Elena;
Multumesc Alexandru ca ai facut poze, ca mi-ai facut poze si ca ai stat cu mine tot timpul sa nu ma pierd : )
Multumesc, nu in ultimul rand, Mihai … ca m-ai suportat si ca ai fost alaturi de mine. Si … da, stiu, tre sa dau o bere rece 😉
Uitandu-ma la ce au facut baietii… imi dau seama ca eu am fost inutila…adica, doar ca am fost proprietara unui GPS si cam atat. Si i-am incurcat ca au mers mai incet si cu pauze mai multe din cauza mea. Pentru asta trebuie sa le multumesc. Ca au fost foarte draguti si politicosi si ca m-au suportat.
Si mai multumesc si Elenei ca m-a pescuit din drum, asa acritura cum a fost ea, dar na, ce sa ii fac, era fata obosita si eu ii puneam in noul BMW seria 7 o bicicleta mega-murdara ?)))
Cum ziceam, mi-a placut, desi am ajuns acasa murdara de praf, noroi, ulei de bicicleta, zgariata rau, cu vanatai multe, muscata de tantari, bronzata in dungi si alte alea.. S-a speriat Elena cand m-a vazut. Parca eram mecanic.

8 Comments
  1. deci asa, tu razi in continuare… bineeeee… v-am vazut pzoele de ieri. sa zici mersi ca nu am putu sa merg ca nu mai erati asa relaxati 😛

Leave a Reply