Lansarea filmului Avatar pe DVD si BLU-Ray

Sambata seara am fost invitata de catre Direct Aero Services la lansarea pe DVD si BLU-RAY a filmului AVATAR, unde ei au oferit ceva plimbari cu elicopterul si o excursie in Malaga. Nice.
Am vazut filmul la cinema, 3D normal… nu stiu daca mi-ar placea sa il vad pe DVD, dar …merita incercat.

Direct Aero Services si Direct Travel au rasplatit 6 iubitori ai filmului Avatar cu un zbor cu elicopterul Colibri EC 120 ce au survolat Bucurestiul vreme de 30 de minute in 2 serii. Sa vezi Bucurestiul de sus la o ora de mare trafic este oricand o mare placere pentru oricine. Sa vezi cum poti ajunge din Baneasa in Militari fara sa stai la semafor, este iar o mare placere. Iar cei care si-au cumparat deja filmul lui James Cameron de la Diverta au fost foarte incantati sa traverseze Bucurestiul de la inaltimea la care a traversat si Jake planeta Pandora.
Iar marele castigator va pleca intr-o excursie in Malaga la un hotel de lux, alaturi de propria Neytiri sau de propriul Jack, in functie de castigator.

Pe 22 Aprilie, la cea de-a 40-a aniversare a Zilei Pamantului, Twentieth Century Fox Home Entertainment si Odeon au inceput distribuirea globala a filmului revolutionar de lung metraj AVATAR, semnat de James Cameron, pe Blu-ray si DVD. Nu stiu de ce au ales Ziua Pamantului, dat fiind ca filmul e cum e si se intampla pe luna numita Pandora… dar na, e alegerea lor
Scris de Cameron si produs impreuna cu vechiul sau colaborator Jon Landau, AVATAR ii are in distributie pe Sam Worthington, Zoë Saldana si Sigourney Weaver; cat si pe Stephen Lang, Michelle Rodriguez, Giovanni Ribisi si Joel David Moore.

1 Comment

Leave a Reply