Lansare Colectia de Martisoare „Sofia”

[facebook_ilike]

Martisorul trebuie legat la rasaritul soarelui, in prima zi a lunii martie. Se poarta de la 1 Martie pana cand se arata primele semne ale primaverii, adica pana cand infloresc ciresii sau trandafirii, pana la venirea berzelor si a randunelelor. Si atunci, martisorul nu se arunca, ci se leaga de un trandafir sau de un pom inflorit, ca sa ne aduca noroc.

Mesteshukar ButiQ respecta traditia si legendele si a conceput in stil propriu, pentru luna martie Colectia de Martisoare ‘Sofia’ manufacturate ‘pret-a-porter’ din lemn, argint, piele, tabla, fier si pasla, realizate cu multa dibacie de mestesugarii romi argintari, pielari, croitori, gabori, fierari si rudari.

Fiecare bijuterie este unica si are in spate povestea mestesugarului care a creat-o.
Mesteshukar ButiQ revalorizeaza produsele manufacturate din lemn, rachita, papura, fier, cupru, alama, aluminiu, tabla zincata, metale pretioase si semipretioase, piele, panza, lut si a serviciilor muzicale lautaresti.
poti comanda martisoare MBQ de aici

Iar martisorul meu favorit tot cel cu bicicleta ramane si asta pentru ca abia astept sa vina iar primavara si sa merg iar cu bicicleta in parc.

No Comments Yet

Leave a Reply