La mare nisipul e fierbinte

Nu stiu ce am, dar azi ma simt de parca ar fi luni. Nu am idee de ce. Nu ti s-a intamplat niciodata sa nu stii in ce zi esti? Hmmm…e prea luni pentru mine azi. Vreau sa vina primavara. Mi-e dor de sandalute si de fustite si de soare, de iesiri la munte, la mare…oriunde.
Vreau sa vina vremea frumoasa si sa plec la plimbare. Am decis cu fetele sa nu stam niciun weekend acasa. Avem unde sa mergem. Avem o tara frumoasa si nu ne deranjeaza ca e locuita. 🙂
Am inceput sa imi fac deja programarile de plecare. Bucurestiul ma omoara cu asfaltul lui. Abia astept sa plec la mare. Nu ma dau eu prea tare in vant dupa mare, imi place mai mult muntele, dar anul asta…am asa un chef sa plec la mare… ugh…
Imi place mai mult linistea de la munte, insa anul asta mi-e dor sa ma joc pe plaja, cu nisip…cam ca in filmulet, eventual..
Vreau la mare. Vreau sa vina vremea buna.

4 Comments
  1. Iubesc marea de cand eram o copilita.Marea e sufletul meu pereche, nesfarsita si blanda. Iar soarele mi-este mereu prieten. Sunt o fiinta solara, deschisa spre lumin si spatiu. Asa ca inteleg foarte bine ce simti si-ti impartasesc sentimentele.

  2. Marea, pe langa faptul ca este idolatrizata de majoritatea oamenilor, are si efecte benefice asupra sanatatii, stimuleaza metabolismul, face bine la fiecare muschi din corp si asa mai departe. Si eu am fost fascinata de mare inca de la varste fragede, cand mergeam cu ai mei si mancam kurtos kolac pe plaja si faceam castele de nisip. Si acum imi e frica sa inot, insa si acum cand ma gandesc la sunetul valurilor simt niste fiori extraordinari. Fiecare avem povestile noastre de neuitat la mare de cand eram adolescenti. Nu ai pomenit, ai si tu asa ceva?

Leave a Reply