La biciclit in ploaie

Am fost la biciclit in ploaie. So what! Mie mi-a placut. Saptamana europeana a mobilitatii. A fost si feminis partener, si mai ales eu 🙂 Mie imi place sa merg cu bicicleta.

Consider ca fiecare mijloc de transport are rolul lui. Asta a fost motivul pentru care mi-am luat o Dahonita pliabila. Sa intre in portbagaj si sa o pot transporta oriunde. Daca nu mai am chef sa merg cu masina, o parchez oriunde si continui cu bicicleta. Oh, si de cate ori m-a salvat bicicleta ca sa nu intarzii la intalniri.
Asa ca am fost si de data asta cu bici in oras. Mai exact asta am vrut sa fac, cu taote astea nu am mers cu bicicleta pentru ca era mult prea complicat sa ma intorc sa iau masina de la Arcul de Triumf, asa ca am plecat ca masina de insotire. Si am ajus dupa toti cei 150 de oameni care au plecat cu bicicletele in acelasi timp cu mine.

Si a plouat de a rupt. I-am invidiat pentru curaj, mi-ar fi placut si mie sa merg asa pe ploaie cu bicicleta. Imi amintesc cu la Skirt Bike am mers pe ploaie si a fost tare frumos.
O sa merg data viitoare. Acum deja mai prinsesem o ploaie la Valea Popii weekendul trecut, plus ploaia de miercuri de la Biciclism, iar acum sunt in campionat de sters nasul.
Au ai scris despre asta si
Velobello
Alex Burlacu
Veloru?ia
mouseT
Evenimentul zilei
George Hari Popescu

2 Comments

Leave a Reply