It’s coffee time!

[facebook_ilike]

VIVA CAFE Azi mi-am baut cafeaua la OMV.  Mai exact. Azi am baut noua cafea Viva de la OMV. Nu am mai fost pana acum la un eveniment intr-o benzinarie, dar iaca s-a intamplat. Si mi-a si placut.

Ca eu sunt nebuna dupa cafea, nu trebuie sa o spun, o spune blogul singur. Ca m-am dus la OMV sa beau noua cafea Viva, e alta poveste. Nu am inteles de la inceput de ce au schimbat cafeaua, pentru ca mie si cea veche imi placea. Asa ca m-am dus sa vada si ochii mei care e smecheria. Ei bine, da. Mi-a placut cafeaua, mai aromata, mai tare, mai cu gust.

La cat de multa cafea beau eu prin benzinarii….si, cine nu bea? Parca il vad pe Alex ca imi zice in orice drum pe care il facem, iar voi stiti ca noi facem multe drumuri pregatite sau neasteptate:

–          Hai, grabeste-te ca trecem pe la OMV si iti iei cafeaua de acolo

Bine, acum asta cu grabitul e relativa evident, ca oricum nu sunt gata la timp. Dar mereu sunt happy ca trecem pe la benzinarie si imi iau cafeaua la pachet.

Iar cafeaua de la benzinarie are mereu alt gust. In primul rand ca la benzinarie este mereu deschis. Eu urasc benzinariile care ofera cafea care de fapt e apa colorata. Am testat mai multe locuri cu cafea To Go si singura care imi place este cea de la OMV. Nu ii laud, este adevarul. Acum s-au smecherit un pic si au adus cafea italiana, de langa lacul Como. Acolo de peste lac de casa lui George Clooney. Am fost in  Bergamo acum vreo 6,7 ani, am vizitat o plantatie de cafea de acolo. Si da, mi s-a parut geniala cafeaua Gimoka bauta acolo la botul calului, ma rog, la marginea plantatiei.

Adela PopescuChestia aia cu “atent selectionate si prajite” e un bullshit de promovare, nu o voi spune. Am vazut ca oamenii de acolo  munceau cu drag, cantau in timp ce culegeau boabele de cafea. Voi vorbiti cu florile? Atunci stiti ca ele cresc mai frumoase cand le vorbesti. Iti dai seama cum cresc boabele alea cantate asa?

In fine, am luat-o pe aratura, dar e prcafe blog-ul meu personal, deci teoretic pot sa scriu cam ce vreau eu.

Per total, la OMV avem o noua cafea. Mai buna, mai aromata, mai in exclusivitate. O cafea ce vine de pe langa batatura lui George Cooney.

Aa, si apropo, la acest eveniment din benzinarie am cunoscut-o pe Adela Popescu. O alta bautoare ferventa de cafea. Ma gandeam asa, privind-o: fata asta are o problema genetica: e prea draguta. Si e draguta asa degeaba, nici macar nu isi da seama cat de efervescenta si pozitiva este. Un om frumos la suflet care te face sa zambesti tamp toata ziua. Cam ca o cafea buna!

4 Comments
  1. Cafeaua Viva e la OMV de vreo 4-5 ani. Inainte era Julius Meinl care avea un gust mult mai bun (din punctul meu de vedere, evident). Asa ca Viva nu e prea noua, doar daca au schimbat o Viva veche cu una mai noua…

  2. Eu cred ca sloganul corect pentru noua cafea e cam asa”
    “Cea mai ieftina cafea din italia acum ?i în Romania”
    PS. Unu care merge în Italia de vreo 15 ani ..

Leave a Reply