In vizita la Casa Poporului

DSC_7080Mi-am inceput vacanta cu o vizita la Casa Poporului. Stau in Bucuresti de 20 de ani si nu am fost niciodata. Vizitez o lume intreaga, dar am uitat propriul oras. Bine, am mai vizitat si Muzeul Antipa anul trecut. Acum a venit randul Casei Poporului.

Si mi-a placut. Am facut programare cu o zi inainte, m-am prezentat frumusel la biroul de Info, am aratat actele, am luat biletele. In drum spre locul de verificare de catre Securitate, ghidul Lucian, foarte dragut si cu toate glumele la el, ne-a spus ca aceasta nu este nu un muzeu, ci o cladire administrativa, asa incat trebuie sa respectam anumite reguli.

Si am vizitat alaturi de inca vreo 25 de persoane si ghidul. Parter, etajul 1, balconul, apoi terasa si subsolul. La final ne-a spus ca in cele 2 ore cat a durat turul, de fapt nu am vazut decat vreo 6% din toata cladirea. Este totul a doua ca marime din lume, dupa Pentagon. Mi-ar fi placut sa o vad pe toata. Ghidul a spus ca el a reusit sa o vada pe toata intr-un an.

Erau multi turisti, multi ghizi care ii conduceau. M-am bucurat sa vad cat de frumos organizati erau toti. Aveau si magazin de suveniruri, iar suvenirurile erau…ca afara.

Cred ca noi nu stim foarte multe despre tara noastra si de aceea spunem mereu ca e mai frumos afara.

 DSC_7096

Laura

Sunt…vanzatoarea de imagini… Imi place sa traiesc sanatos, frumos si sa fiu happy… Imi place sa pictez, sa fac oale de lut, sa citesc, sa ma vad cu prietenele la cate o cafea, sa merg pe munte, sa ma plimb pe malul marii, sa colind prin lume. Imi place ciocolata Milka Vaci Fericite. Imi place sa scriu. Mult. Sa ma implic in proiecte ecologice. Sa ajut oameni. Sa merg cu bicicleta, sa fac tae bo, kangoo jumps, sa plantez pomi, sa vad filme. La inceput am vrut sa scriu pe blogul meu numai despre PR si ce se intampla pe acolo. Ei bine, m-am razgandit. Foarte repede. Dupa vreo cateva posturi. Si am inceput sa scriu despre de toate… despre mine, despre ce vad in jur, despre evenimentele eco la care particip, despre cam tot ce vreau. Si …sincer…imi place mult mai mult… Si ma tot intreaba lumea de ce postez pe blog tot ce mi se intampla, tot ce fac, despre prietenii mei, despre toata lumea. Ei bine, pentru ca ma tem sa nu fac Alzeimer la batranete si sa uit ce mi se intampla. La fel si cu fotografiile, imi plac fotografiile ca sa nu pierd momente din viata mea. Scriu pe blog pentru ca nu vreau sa uit prin ce trec, nu vreau sa uit pe unde am fost, nu vreau sa imi uit trairile si sentimentele. Nu vreau sa uit oamenii pe care ii cunosc. Si astept parerile voastre pe mail laura@prcafe.ro

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.