Ieri am plans

[facebook_ilike]

5729_1177933763227_1074607228_525527_1578315_nDe fericire, de emotie, de bucurie. De cand m-am intors la APC prioritatea mea numarul 1 este sa refac baza de date. Este instrumentul meu de lucru cel mai important, asa incat trebuie sa fie actualizat. Iar cum in ultimii cinci ani, presa de Ro a avut atat de mari schimbari, era vital sa fac asta.

La cel mai apropiati si care se aflau in telefonul meu, le-am dat mail cand am ajuns. A fost simplu. Apoi am luat toate bazele de date existente in computer si pe unde le mai aveam eu si …cum s-au adunat vreo 1600 de adrese de email, am facut newsletter de ..bine ca m-am intors, actualizez baza de date. E drept ca pe la vreo cativa am dublat mailul si am fost un pic ne-profi, dar mi-era tare greu sa verific dublurile intr-un excel cu atat de multe adrese. Prin urmare imi cer scuze acum celor care le-am trimis de mai multe ori.

Ei, si de ce am plans? Pentru ca din 1600 de emailuri, am primit raspunsuri de la vreo 500 de oameni. Deocamdata. Mailurile tot vin. Si ma bucur. Nu atat ca imi refac baza de date, cat ma bucura faptul ca oamenii nu m-au uitat, ca am vorbit cu prieteni vechi, ca mi-am amintit multe lucruri din trecut si mi-au facut bine. M-a emotionat sa vad ca oamenii se bucura ca m-am intors. Iti dai seama cat de tare ma bucur eu? Si da, imi face placere sa le raspund inapoi la emailuri, chiar daca sunt atat de multe. Si am raspuns la fiecare in parte, cu fiecare am vorbit altceva. Nu imi venea sa mai plec de la birou ca sa pot raspunde. Azi sunt in concediu si inca raspund. Ce job e ala unde iti face placere sa lucrezi dupa program si in concediu si  sa nu fie corporatie? Ei bine, imi place. Si sunt happy ca mi se intampla asta.

No Comments Yet

Leave a Reply