I’m an angel undercover

Meredith Brooks. Bitch. Imi place melodia asta. E veche, stiu. Am eu asa un obicei sa ascult melodii vechi. Dar asa de multi imi place… si mi se potriveste cu starea mea de acum. Asta ca sa nu zic chiar pe fata ca sunt depri. Ca nu ma crede nimeni. Am spus prietenei mele, care ma stie de vreo 15 ani ca sunt deprimata si mi-a zis: Da? Tu? Mi-ar placea si mie sa fiu deprimata asa ca tine, razi tot timpul, pari ca te distrezi si nu ai nicio probblema. Desi ea stie ce probleme am. Am mai spus inca unei prietene, care mi-e prietena mai de curand. Si ea mi-a zis ca nu se vede. Am mai zis si unui prieten, m-am gandit ca un barbat altfel vede. Si asta a ras si a zis ca bun asa, deprimari din astea vreau si eu. Mai, futu-i, cum arata deprimarea?

4 Comments
  1. Nu stiu cat te cunosc prietenii astia ai tai, dar nu as dori sa fiu deprimata ca tine! Nu as dori sa mai fii deprimata, nu as dori sa mai aud acest cuvant prea mult , nici in ceea ce te priveste pe tine, nici pe altii! Bag sama ca daca nu bocesti lumea crede ca esti bine, daca nu scrii pe blog, oamenii au impresia ca esti bine, si mai ales, daca unii iti sunt alaturi doar daca esti happy, au impresia ca zambetul este neaparat de bucurie!

  2. Mai, prietenii astia…ma cunosc faorte bine. Doar ca ei nu m-au vazut niciodata deprimata. Nici macar eu nu m-am vazut prea mult. Nici eu nu i-am lasat sa ma vada. Dar in ultimul an… na, nu i-am lasat sa ma vada si ei cred ca daca rad, sunt bine 🙁
    E cumva si vina mea… oricum, am decis sa nu mai fiu deprimata…. 🙂 ca vorba nush cui… nu se ineaca ala care a cazut in apa, ci ala care ramne sub apa 😉

  3. E bine ca ai decis! Iar prietenii….sa fim seriosi! Prietenii chiar stiu cand ti-e bine sau rau, daca ii intereseaza, adica daca iti sunt prieteni.

Leave a Reply