Hotelurile vacantelor noastre

[facebook_ilike]

lutonMa gandeam acum cateva zile impreuna cu Alex… la ce oare? La vacanta, evident. Si tot din una in alta ca ni s-a cam facut dor de vacanta, am si facut o mica recapitulare a vacantelor petrecute impreuna. Mai exact a hotelurilor unde am stat. Si mai exact, a camerelor din hotelurile unde am stat.

Prima vacanta – Lisabona. Holiday Inn. Prea business pentru noi. Dar pentru doua nopti a meritat.

In Faro am stat la hotelul Eva. Eram in luna de miere iar ei stiau asta. Alex a vrut sa schimbe camera pentru ca nu avea balcon, dar cand am ajuns in camera…petale de trandafiri, sampanie, capsuni si toate cele. Am petrecut o saptamana de vis si chiar frumoasa camera.

Urmatoarea vacanta a fost la Londra si am stat in zona Camden la o pensiune unde lucrau romani. Nu mai stiu cum se numea, noi ii ziceam Casa de pe Colt si era interesanta camera. Nu m-a dat pe spate totusi.faro

Langa Londra, mai exact in Luton am avut parte de cea mai minuscula camera din lume la Easy Hotel. Am ajuns acolo pentru ca pierdusem avionul si altceva nu am gasit. Am stat doar o noapte intr-o camera mult prea mica si… surpriza! fara geamuri. Am crezut ca mor de ras cand am intrat in camera.

In Muntenegru, la granita cu Serbia am stat la un hotel in orasul Rosaje, nu mai stiu numele, dar este clar cel mai kitch hotel pe care l-am vazut ever. Roz cu auriu si cu grena. Am mai prins si o nunta acolo.

DubaiCea mai frumoasa camera am avut-o in Villa Oliva, Petrovac, Muntenegru. Imensa si relaxanta. Cateva zile de vis la temperaturi de 48 de grade afara. In camera…superb, aer conditionat si o piscina in curtea hotelului.

Cea mai frumoasa priveliste? Clar, Zaton, langa Dubrovnik, Croatia la Villa Ivanka. Iubeam fiecare dimineata si fiecare moment cand ma ieseam pe terasa. Diminetile noastre erau superbe. Vedeam soarele cum rasare din apa. Frumos.

Am stat si in orasul Otocac in Croatia. Rezervasem pe booking alt hotel si cand am ajuns ne-au zis ca nu mai sunt locuri si ne-au trimis la altul. Primul era frumos, dar nu am stat in el, al doilea era mult prea comunist asa. Norocul lor ca ne-au ghidat spre un orasel de oieri din zona unde ne-a placut foarte mult si in camera ajungeam doar pentru somn.Glumac

La Plitvice la Pensiunea Glumac am avut parte de cele mai primitoare gazde din lume.

Apoi Zagreb. Hotel Rebro, insa era mult prea business pentru noi. Totusi, tinand cont ca eram extrem de racita si ca venisem in acest oras doar ca sa vedem Museum of Broken Relashionship..a fost ok.

In Budapesta am stat la Hotelul Carlton. Frumos hotel si aici am avut parte de o alta minunata priveliste. Vizavi de noi era o casa cu geamuri multe. O casa superba, asa cum ne-am dori si noi. Evident ca am stat mai mult pe geam uitandu-ne in casa oamenilor. Intr-o sesara am gatit impreuna si au avut musafiri la masa. Dragut sa ii vezi asa. Nu aveau nici draperii, nu ii deranja ca vezi la ei in casa. In plus era pe malul Dunarii si iar am avut parte de privelisti frumoase.

ZatonLa Paris am dat de cea mai urata camera din lume. Mica, inghesuita, imputita. Ca tot orasul de altfel. Nici nu mai vreau sa ma gandesc.

In Viena am stat la niste prieteni, deci nu se pune. Dar apropo, casa lor este superba.

In Dubai am stat la hotelul Emirates Concorde din Deira si am intalnit si camera cea mai opulenta cu hotelul cel mai luxuriant. Big totul.

Per total am avut cateva camera frumoase, privelisti minunate si vacante de exceptie. Abia asteptam urmatoarea vacanta. Care sper sa nu fie aia de la vara. Adica… sper sa mai plecam undeva pana atunci.

No Comments Yet

Leave a Reply