Havaianas Pool Party

M-a invitat Malina la lansarea colectiei de vara Havaianas. Party la o lansare de papuci. Flip-flops adica. Culori dragute, vesele, de plaja, de vara adusi in Romania de catre Elmec. Ulima moda de incaltaminte casual. Colorati si comozi, sunt inspirati din sandalele traditionale japoneze.
Mi-a placut party-ul. Vai, ce bine este sa te duci la evenimente organizate de altii. : ) La evenimentele mele nu apuc nici sa respir, daramite sa ma mai si distrez. Petrecerea a fost la piscina Bamboo si cel mai mult mi-a placut sa vad live Drum Café. Adica o mana de oameni super draguti care canta la tot soiul de tobe, shakere si tuburi si care au facut asta impreuna cu publicul. Cu alte cuvinte, ma dor degetele de la cat am batut in toba. Un bun remediu anti-stres, as spune. Eram dupa o zi de munca, de alergaturi pe tocuri, caldura si nebunie… Am batut in toba, alaturi de inca vreo 300 de oameni si am plecat de acolo toti relaxati si ceva mai veseli.
Am furat poze si de pe siteul pilotului Alexandru Filip,  dar le-am schimbat apoi ca mi-a trimis Malina altele 🙂  si inca una de la cei de la Drum Cafe, care mi-au dat un CD si un album cu ei, ca tot am avut norocul sa stau la masa de langa ei si normal ne-am conversat si abia astept sa ii chem la evenimente organizate de mine.

No Comments Yet

Leave a Reply