Happy Monday!

Nu doar eu sunt matinala. Duminica dimineata eram cu Elena in parc. Sa facem poze. Ca, zice ea, e lumina mai buna si din astea de-ale ei. In parc se intampla multe lucuri dimineata. Si incep sa cunosc oamenii, parca le cunosc pe fetele cu role, pe mosul libidinos care alearga jurul nostru, doamna care croseteaza, tipa grasana care merge pur si simplu. Mosul cu pantaloni rosii care alearga foarte multe ture de parc. Tipul cu pantaloni roz care se uita ciudat la mine cand ma vede si respira adanc, aprca sufera cand alearga. Nenea care merge descult si are o palarie mare mare. Multi oameni care stau la plaja in iarba. Mamici cu copii. a, chiar, nu stiu ce s-a intamplat in ultima vreme, dar am vazut atat de multi copii gemeni… brrrr. Imi plac oamenii pe care ii vad in parc. M-am amuzat si sa il vad pe stapanul cainelui de sambata. De data asta fara caine. L-a pedepsit probabil ca a vrut sa vina cu mine.

Am dat roata la jumate de parc si apoi ne-am asezat pe o banca sa mai trancanim, asa matinal. Ne-am amuzat de un mos care alerga si nu stiu cum facea el ture de parc, dar in 5 minunte a trecut de 10 ori pe langa noi. Am facut un test si ne-am mutat pe alta banca. Si-a schimbat si el traseul. 🙂 Un pic mai tarziu l-am vazut ca alerga cu fata cu role. Deci i-a iesit pana la urma :))))
Duminica am stat vreo 4 ore jumate in parc. Dupa photo-shootingul cu Elena, mi-am facut si eu turele mele inca vreo 2 ore. Cu Ipodul in urechi, sus pe bicicleta e asa frumos parcul. E liniste, sunt oameni frumosi care alearga. Fara ipod era galagie, “soldatii” BGS alergau cu un ATV si imi ziceau mie sa nu mai merg cu bicicleta in parc. Ce ipocriti! Erau chiar si masini in parc. Plus un nu stiu ce targ de chestii.
Cu toate astea imi place tot mai mult sa ma duc dimineata in parc cu bicicleta.
Si, in sfarsit, am si eu poze pe bicicleta. Si cu bicicleta.

5 Comments
  1. Am citit multe posturi la tine pe blog si mi-au placut, recunosc ca am pus la nume un fel de reclama dar oricum site-ul tau are nofollow si nu te incurca cu nimic. Spor la posturi, la cat mai multe posturi.

Leave a Reply