Givenchy ONDULATIONS D’OR

[facebook_ilike]

7Ca Givenchy este unul dintre brandurile mele preferate, deja nu mai este o surpriza pentru nimeni.  Dar am aflat ca in noiembrie apare in Sephora noua colectie.

Un simbol pentru Givenchy Couture, steaua in relief se misca pe ritmul variatiilor naturale aleatorii ale materialului, creand un obiect unic. Textura confortabila a acestei pudre este potrivit? pentru pielea delicata din jurul ochilor. Incalzite si presate pentru o rezistenta la transfer si mai mare, aceste culori pot fi folosite individual sau impreun? pentru a se potrivi oricarei stari de spirit sau oricarei tinute.10

In acest ambalaj spectaculos ornat cu stele, negrul si auriul se contopesc intr-un bronz dens, profund. Aceste dou? culori pot fi folosite si individual. Nuanta aurie va lumina pleoapa superioar?.Aplicata sub ochi sau de-a lungul liniei genelor, nuanta neagr? va amplifica intensitatea privirii.

ONDULATIONS D’OR este o bijuterie pentru ochi al carei efect poate fi intensificat de creionul dermatograf Magic Khol. Nuanta aurie poate fi utilizata pentru a accentua varful pometilor.

Iar in alta ordine de idei, toate bloggeritele de beauty sunt invitate la Scoala de Beauty de L’Oreal. Mai multe detalii afli de aici

89111

No Comments Yet

Leave a Reply