Girls Day Out

[facebook_ilike]

2015-04-04 14.46.45Ieri am avut primul meu Atelier de Fericire cu adulti. M-am reapucat prin toamna sa fac cutii si cutiute. Tot timpul am avut “iesiri” din astea creative, dar acum m-am apucat serios, observ.

Pentru ca multa lume m-a tot incurajat si multi mi-au dat ideea de a face de astfel de cursuri, m-am gandit sa incep sa fac ateliere de creatie. Am inceput de Craciun cu un atelier pentru copii, am mai facut unul de Valentine’s Day tot cu copii, dar provocarea mea cea mare era atelierul cu adulti. Mi-am dorit si imi doresc mult sa fac asta, in primul rand pentru ca simt ca adultii au nevoie de pasiuni. Prea s-au blocat in joburi, bani si intalniri de business.2015-04-04 16.47.53

Acum vreo saptamana am creat atelier pe facebook cu gandul sa invit numai prietene pentru ca imi doream sa fac primul atelier cu prietene. Sa nu ma fac de ras in fata necunoscutilor, adicatelea.

Nu voiam nici prea multe persoane, pentru ca nu stiam daca pot face fata. S-au inscris 4 prietene dragi si m-am bucurat ca lor am putut sa le explic cum se face. S-au bucurat si ele ca si-au facut cutiute de bijuterii si un ou pentru Paste. M-am bucurat si eu ca le-a placut. Mi-am dat seama ca dureaza mult ca timp, daca nu ne tinem de program si, unde voiam sa incepem la 11.30, am inceput aproape de ora 13.00 ca ne-am luat cu cafeaua de dinainte si alte taclale, asa ca a durat pana pe la ora 17.00, desi eu intentionasem sa dureze pana la 14.00.

Dar o sa stiu data viitoare ca trebuie sa ne tinem de program. Mi-am mai dat seama ca trebuie sa facem un singur obiect, pentru al doilea devine cam obositor. Si m-am mai gandit eu suplimentar ca am putea sa facem si in cursul saptamanii, daca facem ceva usor, nu neaprat in weekend.

Macar am testat pe prietene si pentru asta le multumesc. Le mai multumesc si ca au avut incredere in mine si au vrut sa participe la atelier.

Si au facut lucruri minunate. Prin urmare cred ca toata lumea poate sa fie creativa si sa faca lucruri minunate. Dorinta trebuie sa ai!

No Comments Yet

Leave a Reply