Facem o fotografie freelancer?

L-am cunoscut pe Dan Besliu acum vreo mie de ani, nici nu mai stiu cu ce ocazie. Am vazut ca face poze bune, ba foarte bune as zice dupa ce am vazut mii de poze facute de zeci de fotografi. Care mai de care mai tehnici si priceputi. De cand tot fac PR nu mai stau sa ii ascult pe fotografi, oricum ei sunt cei mai buni, ma uit doar la fotografii. Iar Dan Besliu… bai, le face. Le are. Acum si-a deschis o scoala de fotografie. Super tare. Pentru ca le are, poate sa ii invete pe altii, asta cu siguranta.

Scoala de Fotografie FREELANCER

Cursurile teoretice desfasoara in incinta Muzeului de Geologie, intr-o sala special amenajata, o data pe saptamana, luni pentru incepatori si miercuri pentru avansati, intre orele 18.30 si 22.00.
In fiecare saptamana, pentru fiecare clasa se vor preda doua module teoretice cu durata de 90 de minute, cu o pauza de 30 de minute intre ele.
Cursurile practice se vor desfasura in patru weekend-uri ale sesiunii, trei pe teren si unul in studioul amenajat al scolii si vor avea durata de minim 5 ore.
In fiecare clasa vor fi acceptati maxim 20 de cursanti. Din 13 septembrie, pentru o perioada de 12 saptamani va incepe a doua sesiune de cursuri, atat pentru incepatori cat si pentru avansati.
Pentru specializare, fiecare cursant va fi acceptat dupa interviu si prezentarea unui proiect, iar programul de curs va fi unul special in sistem mentorship. Cursul va dura sase luni, iar inscrierile se vor putea face in perioadele de inscriere pentru clasele de incepatori si avansati.

Adica … vrei sa faci foto ca Besliu sau vrei sa te bati cu Besliu in poze?
Iaca unde te poti inscrie…

Go for it! 😉

1 Comment

Leave a Reply