Escapade

[facebook_ilike]

Escapade, prima companie de vanzari directe din domeniul intimo&collant, a lansat catalogul de vara 2013, promovand un concept inovator: textile touch.

“Publicul cauta produse noi care sa fie nu doar estetice si de foarte buna calitate, ci sa si aduca diferite servicii in domeniul intimo&collant,” a declarat Cristian Zima, Directorul General Escapade. “Ideea noastra a fost sa umplem acest gol si astfel a aparut Escapade, prima firma de vanzari directe specializata in textile touch. Felul extraordinar in care am crescut in acest an si jumatate ne confirma ca ideea noastra a fost corecta.”

Escapade

Lumea de astazi este condusa prin atingere, touch screen-urile facand lucruri dintre cele mai suprinzatoare; tot astfel, cele mai performante tehnologii din domeniul textilelor intime reactioneaza la atingere, motiv pentru care Escapade le aduna intr-o sortimentatie bogata si le promoveaza sub conceptul de touch textile.

Cu doar cativa ani in urma, lumea nici macar nu isi imagina tabletele electronice care astazi bat toate recordurile de vanzari; tot astfel lumea este acum extaziata de evolutia textilelor inteligente, textilele touch, care vin in contact direct cu pielea si care, gratie stiintei si inovatiei, interactioneaza cu cei care le poarta, deschizandu-le o lume  plina de senzatii.

Catalogul prezinta numeroase noutati care merg de la ciorapul de 6 den cu efect de bronzare si pana la sosetele din deja renumita fibra filo di scozia sau la chilotul fara cusaturi care confera un confort deosebit. Tot aici se regasesc si numeroase tipuri de colant cu efect anticelulitic, antiinflamator, de hidratare sau modelare corporala.

Escapade functioneaza din 2011 si a inregistrat o crestere spectaculoasa, ajungand la o cifra de afaceri de 1,5 mil lei in 2012. Firma estimeaza ca la inceputul anului 2014 sa ajunga la un numar de peste 10 000 de parteneri si aproximativ o triplare a cifrei de afaceri in 2013.

 

No Comments Yet

Leave a Reply