Epi-depi by Noblezza

[facebook_ilike]

De ceva vreme ma tot duc pe la salonul Noblezza. Tocmai am fost la sedinta numarul 4, dar asta doar pentru ca trebuie sa fac 6 sedinte. Daca era dupa mine, nu m-as mai fi dus dupa prima, asa de repede am simtit diferenta. Bine, mi-ar fi crescut la loc in urmatoarele 2 luni asa ca tot m-as fi dus.
Da, de fapt am si facut o prostie din asta si m-am dus o data si apoi m-am gandit eu ca nu ar mai fi nevoie. In 2 luni a trebuit sa imi cumpar abonamentul complet.

Si da, imi place la Noblezza. In afara de faptul ca personalul de acolo este foarte dragut si ca Diana mi-a devenit foarte draga, in afara de faptul ca de cate ori ma duc acolo, ma simt ca acasa si totul e dragut, romantic si profesionist. In afara de toate astea, epilarea definitiva este ceva minunat. Am incercat pana acum toate variantele: ceara, lama, epilator. Totul revine si iar si iar chinuiala.
Da, nu suport parul pe corp. Nu i-am vazut niciodata rostul. Il accept cu drag pe cel din cap, genele, sprancenele, dar in rest, nu suport. Deloc. Ca sa nu mai spun cata pierdere de vreme cu epilat, stai sa creasca suficient cat sa il poti lua cu ceara, e tare complicat.

Asa ca atunci cand Catrinel m-a convins sa fac un test si dupa ce am vazut ce bine e sa nu mai am aceasta grija, nici nu pot concepe sa traiesc fara epilare definitiva. Nu stiu cum am rezistat pana acum.

Redau mai jos detaliile pe care mi le-au dat cei de la Noblezza, insa parerea mea e asa: dupa prima sedinta, care nu doare apropo, vreo 10 zile stai cu emotii. Cade, nu cade? Ce se intampla? Ei bine, a cazut la un moment dat in cele 10 zile. Trebuia apoi sa ma duc la sedinta numarul 2 dupa o luna. Cam cu o saptamana inainte a inceput sa mai creasca un pic. Nu la fel, doar un pic. Sedintele 2 si 3 le-am facut la interval de o luna. Deja scapasem de grija, am uitat cu desavarsire ca am avut vreodata par nedorit. Noroc cu Diana care trimitea SMS sa imi aminteasca sa ma duc. Sedinta 4 am facut-o la o luna jumate, iar acum ma voi duce abia pe la final de ianuarie pentru sedinta nr 5. Si nu am nicio grija.
Dar pana sa ma duc sa fac asta, e drept ca m-am documentat foarte tare. Sa fiu eu sigura ca aparatele sunt bune, ca ceea fac este intr-adevar definitiv. M-am uitat la aparate, am verificat sa nu fie chinezarii ieftine si personalul necalificat. Cand am vazut preturi mici am intrebat de ce sunt mici.
Da, la Noblezza sunt preturi un pic mai mari, dar renteaza tinand cont ca scapi pe viata de nebunie si ca nu am riscuri. In plus, au tot timpul oferte si iti poti negocia modalitatea de plata.

Info by Noblezza

Epilarea definitiva se poate efectua acum cu ajutorul celei mai noi tehnologii, SPL (Secvential Pulse Light) care utilizeaza lumina spectrului vizibil, concentrata in pulsuri luminoase. De aici deriva si cel mai important avantaj al acestei metode in comparatie cu metoda IPL – nu exista riscul arsurilor.

Tehnologia SPL asigura o eficienta de 90% de distrugere a firelor de par, principiul de actiune fiind simplu: lumina focalizeaza melanina din firul de par si distruge radacina in doar 6 sau 8 sedinte, in functie de tipul de par.

Un alt avantaj important al noii tehnologii SPL este ca rezultatele spectaculoase apar chiar de la prima sedinta de epilare definitiva.

Ce zona poate fi epilata?

Se poate trata orice zona a corpului sau a fetei, singura conditie fiind ca firele din zona dorita sa prezinte pigment, adica sa nu fie albe, blonde sau roscate. Numarul exact de sedinte va fi stabilit de catre specialist in urma consultatiei. Tot in cadrul acestei prime consultatii vor fi discutate si eventualele probleme medicale ale pacientului, daca acesta urmeaza vreun tratament medicamentos pentru a se determina posbilie interdictii ori reactii adverse.

De exemplu, in timpul sarcinii sau alaptarii este complet interzis tratamentul cu SPL. De asemenea, tratamentul este contraindicat persoanelor cu epilepsie, diabet zaharat necontrolat sau celor care iau medicamente fotosensibilizante.

Cum ne pregatim?

Inainte de prima sedinta din tratamentul de epilare definitiva cu SPL, pacientul trebuie sa nu se fi epilat prin smulgere in ultimele 10 – 14 zile pe zona aleasa. In schimb, este necesara epilarea cu lama sau cu crema cu o seara inainte de inceperea terapiei pentru ca aceasta sa fie cat mai eficienta. Firele nu trebuie sa fie crescute mai mult de 2 mm pentru ca o parte din lumina se pierde pe lungimea acestora, in loc sa fie toata directionata catre radacina si sa o distruga.

Rezultate

Vei fi uimita sa observi ca vei scapa de o parte – aproximativ 70 – 80% – din parul nedorit chiar de la prima sedinta. Dupa 10 – 14 zile de la procedura, parul nedorit va disparea in proportie de peste 90%.

1 Comment
  1. Dec11 Pentru mine este o adevarata poraocvre aceasta ideea de cadou, desi este o super idee.Din cauza formei picioarelor, pana acum am purtat rochie de vreo cinci ori in viata mea, cel mult. Nu n-am zece ani, ci mult mai multi. De vreo trei ori mai multi.De vreo cativa ani tot incerc diverse metode pentru avea niste picioare decente si a putea purta rochie. In vara aceasta am reusit chiar sa slabesc cele cinci kilograme, dar nici asa n-am intrat intr-o rochie decenta, adica nu de bunica.Atunci, mai incerc. Aceasta este rochia pe care ar vrea s-o port de Revelion: . Este un model de la Maria Lucia Hohan. Nu sunt mare specialista in moda, dar am citit despre MLH anul trecut si-am vazut, intamplator, creatiile ei. Dintre toate mi-am dorit-o chiar pe aceasta, pentru ca ar fi cea mai porivita pentru mine.

Leave a Reply