Elton John in Romania…uhuuuuu ;)

Si uite ca vine la Bucuresti. Am dansat si am plans toti pe melodiile lui. Eu, cel putin, in liceu eram indragostita doar pentru ca imi placeau melodiile lui. Nu conta la cine ma gandeam cand le ascultam, important era sa se auda Elton John.
Si uite ca vine la Bucuresti, parte a World Tour 2010. SIR ELTON JOHN & BAND Sambata, 5 iunie 2010, orele 20.00, Piata Constitutiei, Bucuresti, Romania
Intr-o carier? de aproape cinci decenii, artistul britanic Elton John, ridicat la rang de Cavaler de Maiestatea Sa Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, a reusit sa vanda peste 450 de milioane de albume in toata lumea si a avut peste 50 de hituri de TOP 40, devenind unul dintre cei mai de succes cantareti ai tuturor timpurilor.
Sir Elton John & Band – World Tour 2010, unul dintre cele mai mari turnee ale anului viitor, este o super productie prezentata de Multimedia si ICO Concerts. Concertul din Romania este organizat de Modus cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti si Antena 1.
Biletele sunt puse in vanzare déjà prin Eventim: online pe www.eventim.ro, in magazinele Germanos, magazinele Vodafone, librariile Humanitas si librariile Carturesti din toata tara. Locurile sunt exclusiv rezervate pe scaune. Asta sincer mie nu prea imi place, dar fie…a mai imbatranit omul, poate si noi. Nu am putut niciodata sa stau pe scaun la un astfel de concert, dar ooooo sa suport. De dragul lui.

elton_john.jpg

Sir Elton John (nascut Reginald Kenneth Dwight pe 25 martie 1947, in Middlesex, Marea Britanie) .
• Artist, autor si muzician de valoare, a inceput sa cante la pian inca in 1951.
Student al Academiei Regale de Muzica din Londra intre anii 1959 – 1964, s-a alaturat trupei Bluesology intre anii ’65-’67.
• Din ’69 se prezinta intregii lumii ca artist solo impreuna cu Elton John Band.
• In 1974 a cantat pe aceeasi scena – Madison Square Garden – cu John Lennon, in cel ce a avea sa fie ultimul concert al regretatului artist.
• In 1975 apare in filmul “Tommy”
• 1992 infiinteaza Elton John Aids Foundation si se implica in acte de caritate in sprijinul seropozitivilor
• Colaborarea in 1994 cu Tim Rice si Casa de productie “Disney” la realizarea filmului de animatie “The Lion King”, ii aduce un Premiu Grammy si un Oscar.
• Cu trista ocazie a pierderii bunilor sai prieteni, Giani Versace si Diana – Printesa de Walles, in memoria carora si-a adus un tribut muzical, s-a plasat cu “Candle in the wind ’97” pe pozitia de “Cel mai bine vandut single al tuturor timpurilor” – vandut in 33 de milioane de copii.
• Anul 1998 ii aduce Titlul de Cavaler – pentru muzica si servicii caritabile – inmanat de Regina Marii Britanii.
• In anul 2000 asigura coloana sonora a filmulul “The Road to El Dorado”
2004 ii aduce contractul cu Caesars Palace din Las Vegas, colaborare care s-a incheiat in 2009 dupa 4 ani de concerte memorabile.
• Din 2007 se poate face download la cele peste 500 de cantece semnate Elton John, pentru prima data, in mod legal, de pe internet
• Este primul artist occidental care a concertat in spatiul sovietic

• “Cel mai bun artist britanic”, a fost inclus in “The Rock’n Roll Hall of Fame”, 5 premii “Grammy” si un “Grammy Legend Award” etc.
• “Doctorand de Onoare al Academiei Regale de Muzica”, “Comandant al Ordinului Imperiului Britanic” si multe alte titluri la fel de valoroase

1 Comment

Leave a Reply