Ei doi

[facebook_ilike]

Father’s Day

Pe 16 iunie, americanii sarbatoresc Ziua Tatalui. Nu ca m-as americaniza eu, chiar imi displac astea, dar Ziua Tatalui chiar imi place cum suna. Romanii au preluat tot soiul de zile dubioase si tot felul de ciudatenii de la americani, pe asta nu ar fi preluat-o. Chiar este o sarbatoare frumoasa.

Altfel spus, noi nu suntem parinti. Nu inca. Dar avem un copilut, un mic greieras pe care il iubim ca pe ochii din cap. Poate intr-o zi va fi al nostru. Ne dorim asta, nu stim daca vom si reusi.

Pana una alta suntem parinti de week-end. Chiar si asa, ne place foarte tare, iar din decembrie si pana acum am avut multe weekenduri impreuna. Vreo 20 dupa socoteala mea.

Ei doi, Alex si Andrei, au petrecut mult impreuna. Mi-e drag sa ii vad impreuna, mi-e drag sa ii vad cum au tot soiul de discutii si activitati impreuna. Mi-e drag de ei. Asa ca am decis sa postez pe blog cateva fotografii cu ei doi.

Invata sa se dea in tobogan, se uita impreuna la trenuri in gara, stau pe banca, privesc barcile pe lac, fac maioneza sa ma ajute pe mine sau strang impreuna cabluri. Se plimba sau comanda mancare la restaurant, se joaca sau dau de mancare la rate in parc. Nici nu conteaza, mi-e drag sa ii vad impreuna. Iar ultima fotografie, cu ei doi discutand serios despre programul pe care urmau sa il aiba in ziua aceea, este preferata mea.   Invatam sa ne dam in tombogan DSC_2214 DSC_2217 DSC_2229 DSC_2427 DSC_2439 DSC_2749 DSC_2864 DSC_2897 DSC_2962 fac maioneza ca baietii La rate cea mai draga pozaSi ii iubesc pe amandoi de mor.

1 Comment
  1. Ce frumosi sunt si cit ma bucur pentru voi,dar mai ales pentru tine fata mea draga.
    Va pupa mami pe toti trei.

Leave a Reply