Ea simte fotografia…

Am fost cu Elena la plimbare. In drum spre bunic, ne-am ratacit spre mare. Imi place marea, imi place mirosul marii, imi place foarte mult marea extra-sezon. In sezon prefer muntele, sau alte mari.
Si ma gandeam eu asa de dimineata cum am cunoscut-o pe Elena si cum de am devenit prietene.

Am cunoscut-o acum vreo 4 ani pe cand ea lucra la Gandul. Inca lucreaza acolo 🙂 Eu vorbisem cu Adrian Ursu pentru o colaborare cu Gandul. Ea … a cerut recomandari despre mine. Si a primit recomandari bune se pare. :)) Ca am inceput colaborarea cu Gandul, vreun an sau cam asa. A fost frumoasa colaborarea. Apoi ne-am gandit sa iesim la o cafea si de acolo au pornit toate povestile.
Ne-am imprietenit pentru ca e nebuna, vorbeste mult, uneori mai mult decat mine. Injura ca un birjar. Cred ca poate sa injure 3 zile intr-una fara sa se repete. Eu habar nu am sa injur. Ma gandesc jumate de ora pana imi iese un… ‘nemernicule’!
Imi place cum scrie, imi place pasiunea ei pentru masini. Imi place blogul ei si faptul ca, desi are 26 de ani, este foarte ambitioasa. Am ce vorbi cu ea si nu ne plictisim. Mi-e aproape cand mi-e greu, rade cand suntem vesele. Si ma simt bine sa rad cu ea cand ii este ei greu.

Imi plac foarte mult si fotografiile pe care le face. Desi a inceput cursul acum vreo jumate de an si m-a terorizat cu pozele ei, vad ca face poze foarte bune. Am lucrat cu foarte multi fotografi si vad cum Elena ii despaseste cu mult. Si asta pentru ca ea nu face fotografii, ea simte fotografia.
Asa ca, i-am facut eu cateva fotografii ca deh…. fotografii nu prea au fotografii cu ei, deci mi-am bagat nasul si m-am organizat asa cum m-a dus capul. 🙂

11 Comments
  1. fataaaaaa, tu ai scris de jeeeeeee? smf…ce ma lauzi…si mai am o luna pana fac 26 de ani…da ma lauzi asa frumos, ma faci sa te injur bocind…sau ceva de genu 😀

  2. Subscriu! Ne-am imprietenit de curand si ma bucur!!! 🙂
    Nu sunt deloc laude, doar constatari ale cuiva care o cunoaste!
    Si da, face niste fotografii super faine!!!

  3. Mai Elenaaa, daca eu am 37 tre sa ma ingrop, nu??? Auzi tu, 26, si ea plange, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)))))

Leave a Reply