Draga Vodafone, bine c’am scapat de tine

[facebook_ilike]

2014-10-25 20.56.42Acum vreo 15 ani mi s-a parut ca esti idealul meu, povestea de care aveam nevoie in viata. modul prin care puteam sa evoluez. Si ai fost alaturi de mine 15 ani, dar in ultimii 5 mi-ai dat stomacul si viata si cariera peste cap. Cand mi-a fost lumea mai draga te-ai gandit sa nu fii langa mine. De vreun an tot zic sa te parasesc. Nu am avut atata curaj, erai de prea mult timp cu mine. Si uite ca a venit momentul sa te schimb cu altcineva. Nimeni nu este de neinlocuit, vorba ceea.

M-am dat cu Magenta. Care e dragut si prompt. Am un om cu care sa vorbesc. Nu ma mai conversez cu Andreea toata ziua. Apropos, Andreea asta e si surda si proasta. Ii cer sa vorbesc cu un consultant si ea ma intreaba daca vreau codul PUK. Si nu o data. Daca ii spun ca e proasta ma intreaba: “doriti sa vorbi cu un consultant?” Jesus.

Si daca te intrebi de ce m-am departat de tine, ei bine, o sa iti spun detaliat.

Pentru ca m-ai pacalit cand ai spus ca ai 4G. Nu ai, telefonul tot pe 3G mergea.

Pentru ca m-ai mintit ca am semnal. Si nu aveam in prea multe locuri.

Pentru ca m-ai fraierit la factura de prea multe ori.

Pentru ca atunci cand ti-am zis sa imi faci o oferta mai mica de cei 50 de euro pe care ti-I platesc lunar de prea multe luni, ai zis ca nu se poate.

Pentru ca Andreea ma scoate din sarite si pentru ca mi-e mult prea greu sa gasesc un om cu care sa vorbesc.

Pentru ca numarul de telefon *555, apel taxabil, adica pe banii mei, raspunde tot Andreea si ma tine mult de vorba, iarasi pe banii mei.

Pentru ca ti-a luat atat de mult sa ma lasi sa fac portarea pe Telekom.

Pentru ca dupa ce am facut intr-un mare final portarea, ai binevoit sa nu decodezi telefonul, desi platisem de o saptamana aceasta decodare.

Asa ca am plecat fara urma de regret la Telekom. Si am plecat cu drag catre o poveste frumoasa unde platesc 50 de euro pentru 2 abonamente all inclusive. Si mai primesc si un Iphone 5S cadou.

No Comments Yet

Leave a Reply