Dor de blog, de barbati si de cadouri

Uite ca imi era dor de blogul meu. Nu am mai scris de multicel, ba, mai mult, am scris numai pe fuga. Dar ..cu laptopul stricat, cu agitatie, lume, copii, batrani, concerte, testari de masini etc. M-a luat valu’ si nu mi-am mai facut timp. Si acum asa deodata… culmea, seara, cu laptopul in brate, in mijlocul patului, nu dimineata ca de obicei…. m-a apucat cheful de scris. Asta dupa ce am fost la un spectacol de improvizatie… care mi-a placut…

Si o sa scriu despre ce am mai facut eu la feminis. Haha… tot job, dar imi place. Am inceput de vreo cateva saptamani un experiment impreuna cu redactorul sef de la Playboy, Catalin Mihaila. Adica… scriem articole in paralel. Ce gandesc femeile si ce gandesc barbatii despre anumite chestii. Am scris pana acum despre momentul cand consideram noi ca o relatie devine serioasa, apoi am testat amandoi un Juke, adica o juke-rie as zice eu. Acum am scris despre cadouri.
Eu am scris aici, iar Catalin a scris aici.
O, vai, dar si ce a iesit. As mai vrea popuneri despre ce vreti sa mai scriem. Nu ca ne-ar fi lasat creativitatea acum inainte de sarbatori, ci pentru ca vrem sa scriem despre ceea ce ii intereseaza pe oameni in general So… astept propuneri.. uuhhh….

1 Comment

Leave a Reply