Zapada, luminite si mall

Aseara am fost la mall. Nu imi plac mallurile, brrrrr. Dar uite ca am nimerit cu niste prieteni, dupa o petrecere dragutica, sa ajung si la mall. Mai ales ca era un soi de noapte a reducerilor. Da, lume multa, prea multa chiar. Abia am avut loc in parcare. Nu prea am priceput de ce pentru ca reducerile mult asteptate…nu prea existau.

In fine. Mie imi place sa ma joc. Asa ca daca tot am nimerit la mall, m-am jucat ..cam pana ne-a apucat somnul pe toti. Am facut poze cu casuta lui Mos Craciun, cu un iglu sau igloo?? si mai ales cu Rudolf. Asta mi-a placut.
Nu m-am dat in vant dupa shopping, mai ales ca m-am enervat cand am vazut cat de multa lume era si cat de putine reduceri erau. Ma irita foarte tare publicitatea inselatoare. Nu suport minciunile, nu suport ipocriziile. Mie imi place sinceritatea. Mi-a placut doar sa ma joc, sa ma plimb si sa fac poze. Pacat ca mi s-a facut somn prea repede :))

In drum spre casa am trecut pe marele Magheru si am reusit in sfarsit sa vad luminitele mult promovate, desi anul asta mai putin decat alti ani. Si, tot mai putin ca in alti ani..luminitele in cauza…nu m-au dat pe spate. Parca mai sarcacios, mai putine…mai de criza asa. Dar zapada la lumina noptii si a saracacioselor luminite… mi-a placut. Bine, nu eram eu la volan si poate de aceea, dar tot mi-a placut. Totdeauna imi place iarna. Acum vreo doua zile eram la volan si cantam colinde odata cu radioul ca nu is in stare singura si dansam si bla bla. M-am uitat la oameni si pareau asa de tristi si nervosi si injurau vremea de afara. Pacat. Pacat ca oamenii nu vad partea frumoasa a lucrurilor. Viata e prea scurta ca sa o luam prea in serios.

Cu Rudolf la mall

7 Comments
  1. mallurile sunt de kkt, luminitele sunt de kkt, zapada e de kkt si iarna stinks….pricepusi…bine ca nu te am vazut cantand colinde la volan ca intram in tine. semnat grinch 😛

  2. laura! baga-i melodia 73 si o sa vada si elena partea frumoasa a lucrurilor! sau noi pe ea…in spledoarea ei :))

  3. 1. melodia 73 la doamna, va rugam ..sa se destreseze fata 🙂
    2. ei, sa ma fac bine, dar pt ce exista fond de ten si olinth? 😉 macar sa ma trezesc la timp sa ajung :)))

Leave a Reply