Detox, ca stil de viata

[facebook_ilike]

154494_431636640223692_1345439322_nTraim intr-o lume intoxicata de alimente nesanatoase, de scandaluri si oameni care ne incarca negativ, de poluare fonica si atmosferica, o lume din care dorim sa evadam ca sa ne regasim linistea si sa ne… detoxifiem corpul si mintea.

Detoxifierea este pe buzele tuturor, dar putini o practica regulat, ca un stil de viata si nu ca un regim alimentar urmat de doua ori pe an. In ultima vreme ma pasineaza mancarea sanataosa, detoxifierea si alte asemenea pentru sanatatea mea. Am intalnit la Eden Spa un asftel de loc primitor pentru detox.

Un spatiu cald, primitor, de detasare din viata cotidiana, unde oamenii sa poata evada pentru a se regasi pe ei insisi. Unde sa primeasca atentie, sa fie tratati individual, sa primeasca grija si sa simta caldura umana.

Un exemplu in acest sens este Eden Body&Mind Detox, un program de detoxifiere care vizeaza atat o detoxifiere a corpului cat si o curatare la nivel mental si sufletesc…

Cel mai important factor diferentiator este abordarea holistica si faptul ca priveste persoana in 395169_431453763575313_675674125_nindividualitatea ei si este adaptabil nevoilor acesteia, identificand inca de la inceput ce anume functioneaza din punct de vedere psihic si fizic pentru fiecare individ.

Programul incepe cu o sedinta de descoperire si stabilire a obiectivelor personale legate de sanatate, alimentatie si procese spirituale. In cadrul acestei sedinte se personalizeaza continutul programului de detoxifiere si se stabilesc cateva obiective referitoare la imbunatatirea stilului de viata.

Abordarea holistica consta in faptul ca vizam atat corpul, cat si mintea si sufletul, prin alternarea tratamentelor corporale cu sesiuni de yoga, pilates sau meditatie, in functie de rezonanta persoanei cu fiecare tip de terapie in parte.

In directia curatarii si restartarii unei functionarii normale a organsimului, Eden Body and Mind Detox contine:

Rainbow Juices–  un regim alimentar special curei de detoxifiere, bazat pe retete vegane de sucuri si preparate, care ajuta la o detoxifiere interna a corpului

–   terapii spa specifice care au rolul de a elimina toxinele de la nivelul pielii, de a activa circulatia sanguina si limfatica in scopul drenarii toxinelor

–   hidrocolonoterapie in scopul curatarii profunde a colonului –etapa esentiala in detoxifierea organsimului;

–   partea de miscare pe care clientii nostri o fac in cadrul claselor de pilates sau in cadrul sedintelor individuale de fitness/gimnastica;

Pe planul eliberarii de emotii negative si a cresterii sprirituale, programul contine elemente de yoga, meditatie, fitness holistic si relaxare; acestea au ca rol  calmarea mintii, eliminarea gandurilor negative, reinvatarea mintii sa gandeasca pozitiv, reechilibrarea la nivel energetic.

No Comments Yet

Leave a Reply