Despre sunet si lumini

Pentru o seara, Teatrul de Opereta “Ion Dacian” va gazdui un altfel de manifestare artistica decat cele cu care am fost obisnuiti pana acum. Dana Tanase, Ioana Gheighis si Vlad Robu impreuna cu fotograful Radu Tudoroiu vor aduce in acelasi spatiu vocile si fotografia, imbinand seria de portrete “Ambasadorii” cu un recital de muzica clasica.

Esti invitat pe data de 7 iunie 2010, la ora 19:00 in Foaierul Teatrului National de Opereta “Ion Dacian” sa asculti si sa vezi…

Sa asculti elevi ai Liceului de Muzica “George Enescu”, indrumati de Claudia Deleanu
Sa vezi fotografiile din seria seria “Ambasadoriii” unde Radu Tudoroiu regaseste si clasifica, cel putin partial, persoanele care au contribuit la producerea celor mai importante schimbari din viata sa. Desi este un proiect cu valente intime, Tudoroiu descopera si evidentiaza ideea potrivit careia figurile maternale si paternale, atat de definitorii pentru un individ, devin “institutii de influenta” sau “ambasadori” ai sai, existand omologi ai persoanelor fotografiate in fiecare dintre noi – cei care ne-au invatat sa gandim, sa crestem, sa evoluam.

PRcafe este partener la eveniment 🙂 Mai multe detalii gasesti pe site-ul evenimentului sau pe blogul lui Radu

2 Comments

Leave a Reply