Dermato-grija de tine

[facebook_ilike]

ACM DEPIWHITE S CREMA ANTISPOT SPF 50+ 50MLAm mai spus ca in ultima vreme sunt preocupata de un stil de viata sanatos si ca folosesc din ce in ce mai mult produse dermato-cosmetice. Acum a venit randul sa va povestesc despre produsele de la Magnifique Skin. Frantuzesti la origine, create de specialisti dermatologi si cosmetologi cu experienta, aceste produse ajuta in tratarea celor mai des intalnite produse dermatologice. Piele uscata, hiperpigmentare, hipopigmentare, piele iritata etc si te ajuta de la par si unghii si pana la protectia solara.

Cine nu a avut macar o data o problema din asta? De la faptul ca nu bem cei doi litri de apa obligatorii si pana la alergia la polen. De cele mai multe ori iti spui ca “lasa, nu ma mai duc la dermatolog, ma tratez singura acasa”. Nu e bine. Du-te la dermatolog, iti va recomanda si aceste produse dermato-cosmetice.

Acum cativa ani am descoperit ca aveam pielea uscata pe o mana. Doar pe o mana. M-am speriat de moarte. Nu stiam ce mi se intampla. M-am dus la dermatolog si mi-a recomandat crema de corp si  sa beau multa apa. E drept ca mi-a recomandat un produs dermato-cosmetic, dar mi s-a parut ciudat. Adica nu imi da nicio pastila? Ei bine, dupa vreo 2 zile nu mai aveam pielea uscata pe mana.

Bine, eu sunt genul ala care se duce la doctor pentru orice prostie. Ceea ce va recomand si voua.

Acum ai produsele Magnifique Skin si poti ca pe langa tratamentul de la doctor sa le folosesti cu drag si incredere. Sau poti sa le folosesti ca metoda de preventie. Alegerea ta, dar frumusetea ta conteaza. Si starea de bine.

Mai multe detalii aici.

LYSASKIN-ATOLYS-EMULSIE-PIELE-ATOPICA-200-500-1000ML

 

 

1 Comment

Leave a Reply