Degringolada ordonata

Am ajuns acasa pe la vreo 10 seara. Deschid usa, mirosea frumos, a un parfum pe care nu il stiam. Intru direct in bucatarie, vad frigiderul. Toti magnetii mei aranjati in ordine pe frigider! Wow, deci mi-a facut mama curat.
Da, a venit mama in vizita si a scapat prin casa. A facut curat!!

Adica iar nu o sa mai gasesc nimic vreo jumate de an. A spalat tot ce credea ea ca trebuie spalat, a sters praful, a curatat pe jos. Din astea. Buuh. Mi-a deranjat ea putin feng-shui-ul, dar arata tare bine casa mea acum. E tare bine cand vine mama si face din astea. Desi parca avea baterii durracell cat a stat pe la mine.

Da, mai, mami, vin tarziu acasa, nu am timp de ordine si disciplina. Fac si eu cand am timp, acum nu am avut. Da, stiu, parca a trecut Catrina prin casa mea.
Da, stiu, acum arata foarte bine. Vreo cateva zile pana incep eu iar sa arunc cu haine prin toate directiile. Da, da, o sa pastrez curat, iham…

3 Comments
  1. Si, te mai intrebi de ce nu sunt interesati barbatii de tine? Pai, ce barbat vrea sa se incurce cu o femeie careia ii vine mama sa-i faca curat in propria sa casa, chiar daca aceasta lucreaza?

  2. :)))) uf, daca as avea de toate cum am barbati interesati de mine, ce bine ar fi…. : )))) si oricum, nu ai inteles nimic din postul asta : )))))))

Leave a Reply