De sarbatori e liniste si pace

[facebook_ilike]
E Craciunul! Am bradul impodobit, in casa miroase a cozonac si fripturi. Telefonul bazaie pana lesina si primeste sms-uri, asezonat totul cu ceva colinde.
Si…uf… nu am mai scris de multa vreme pe blogul meu personal. Am scris pe Feminis.
Dar chiar ar fi momentul sa mai scriu si pe blogul meu. Mi-era dor de el.
Sarbatorile astea abia le-am asteptat. Sunt primele mele sarbatori de femeie maritata. Haha.
Am avut o luna decembrie groaznic de aglomerata. Obositoare. Acum sunt in vacanta pana pe 4 ianuarie. Sper, de fapt, sunt sigura ca ma voi odihni. Aveam nevoie de o vacanta.
Si, ca sa incep cu ce am facut eu cu ocazia acestor sarbatori, pot spune ca m-a apucat pe mine creativitatea si am cumparat un sfert de porc. Netransat. Si l-am macelarit noi acasa. Bine, cred ca mai mult l-am ciopartit.

Apoi am fost la petrecerea firmei unde lucrez si minunatul meu sot a licitat un alt porc. De data asta viu. Habar nu am ce vom face cu el asa viu cum e. sa spun ca am dat 250 lei pe sfertul de porc mort si tot atat pe cel intreg si viu? : ))
Joi ne-am dus frumusel la nasii nostrii de la Constanta sa le ducem un curcan, asa, ca la nasi. Si da, le-am dus, doar ca era cu crema de fructe de padure. Adica era tort. Foarte bun si aspectuos as zice.

Plus ca a fost o surpriza frumoasa.
Vineri, Alex a fost Mos Craciun pentru nasa cea mica din Bucuresti. Ana. Care l-a cam expediat si ii spunea:”da, bine”. Adica, da-mi cadourile si hai, cara-te. Dragut.


Au urmat 2 zile de relaxare. Asa am vrut noi. Dar am continuat sa transam porcul, sa facem piftie de cocos (da, ne-am procopsit si cu un cocos), ne-am agitat prin casa. Duminica de Craciun am dormit si am lenevit toata ziua.
Acum suntem in verva, plecam la Vaslui. Agitatie, bagaje, nebunie. Avem chef de duca, de plecare, de plimbare.

Ei,si uite cam asta am facut iar sarbatorile incanu s-au terminat. De abia acum incolo voi incepe sa ma bucur cu adevarat de ele. Desi mi-a placut si pana acum. Am facut brad, am luat cadouri, ne-au vizitat prieteni.

No Comments Yet

Leave a Reply