De prin vacanta de vara

[facebook_ilike]

Inca nu s-a terminat de tot vacanta de vara si inca mai plecam pe ici pe colo, dar m-a apucat cheful de scris despre locurile frumoase pe care le-am vazut vara asta si cateva trasnai pe care le-am facut noi de vreo 2 luni incoace.

A cam fost o vara plina de nunti si tot soiul de evenimente. Am inceput cu botezul nepotului meu, micul pui al fratelui meu. Frumos puiut de care mi-e drag tare. A fost frumos la botez, iar acum puiul este la mare unde se balaceste fericit. Nu am vazut in viata mea un copil de 6 luni caruia sa ii placa atat de mult apa.

2015-05-30 14.33.09

Apoi am fost la o nunta la Bacau. Frumos si acolo, distractie, prieteni, Alex si-a montat jucariile de sonorizare, eu am facut plaja. Placut

Revenind la asfaltul bucurestean ne-am gandit sa luam un dulap in camera pe care eu mi-am transformat-o in atelier. Dupa ce am cautat peste tot ceva dulapuri dragute, am ajuns la Ikea si  am reusit sa gasim ceva exact in culoarea pe care mi-am dorit-o adica verde. O anumita nunata de verde. Luat , montat, fericita toata lumea, mai putin ca ne-am procopsit cu un dulap vechi cu care nu mai aveam ce face. M-am organizat si l-am pus pe OLX. Pret 70 lei doar ca sa scap de el. A sunat o doamna ca il vrea, i-am chemat acasa, ne-au povestit ca le trebuie pentru ca le-au crescut copiii si vor sa le faca separarea de camere, pareau ca nu stralucesc la capitolul bani. Ce face sotul meu? Da dulapul cadou. Doamne ajuta, sa le fie de bine 🙂

Apoi am plecat cu jobul meu pe la Navodari, nu pot spune ca m-am odihnit si nici plaja nu am facut ca nu era vremea frumoasa. Venit de la mare, via Vama Veche, plecat la Galati ca organiza Alex Zilele Dunarii. Frumos si pe acolo.

Ne-am intors, am mai stat putin pe la asfalt si am plecat iar in Vama pentru cateva zile in timpul saptamanii pentru ca in weekend mi se pare prea aglomerat. Am stat la Hotelul La Frontiera si chiar mi-a placut acest hotel. Aspect toscan, mobila restaurata in stil shabby chic, se vedea ca e mana de designer acolo. Parcare in spatele hotelului. Frumos. Toata ziua ne-am organizat pe la Kuha, in fata lui pe plaja sau in club.

Am fost si la Sandalandala si ne-a placut si acolo. Iar s-a vazut mana de designer. Mi-a placut peretele de papuci, dar si toaletele cu usile vopsite precum claviatura unui pian.

Eu m-am dat in masinute ca sotul nu a avut chef, am facut plaja si ne-am odihnit. Reintorsi in oras, am poposit la Lehliu unde am fost la o alta nunta, a nepotului Mircea. La Hanul din Salcami, un han care mi-a placut mult candva. Frumoasa si emotionanta nunta. Nu prea ma dau eu in vant dupa nunti, dar asta chiar mi-a placut. Lume multa cunoscuta, traditii, frumos. Cu o tura de ravasit bijuteriile mamei in patul de la Lehliu. Frumos.

Acum tocmai ne pregatim sa plecam la o nunta la Ploiesti. E de bine 🙂

 

No Comments Yet

Leave a Reply