De la plaja direct la lopata

[facebook_ilike]

Ma rog, nu eu, ci sotul a fost specialistul in lopata. Ma tot uit la tv sau pe net si vad cum toata lumea e panicata de atata zapada. Mai, dar pe bune acum! Traim intr-o tara in care vine iarna. Cu zapada. Nu stiu de ce se mira atat. Asa se intampla de ani de zile. Am auzit la radio cum armata a dat zapada din curtile oamenilor. Iar oamenii unde erau? Ei nu stiu sa isi dea propria zapada afara din curte?prima zapada-17257

Altii, batrani de data asta, se vaitau ca nu a venit painea in sat. No, pe bune, dar v-ati nascut cu painea de la supermarket? Nu stiti sa faceti? Ce gospodarie e aia in care nu gasesti nimic de mancare?  Mai ales la tara. Taie, nene, gaina ca si asa ingheata. Taie porcul, ar trebui sa ai cartofi si ceapa prin casa. Branza cu siguranta. Nu e nevoie de supermarket, iti poti face singur acasa.

Vai, ce dor imi e de un bulz facut in casa. Niste cartofi copti la soba, cu branza. Ughhh…

Si oamenii astia se vaita ca a venit zapada! Nu ii inteleg. Eu cred ca sufera de deficit de atentie de se vaita atat. Ca sa ii vada vecinii la televizor. poza 54 1(1)Alta explicatie nu am.

Armata, jandarmii, politia si restul autoritatilor ar avea loc sa intervina in situatii cu adevarat cu probleme, nu sa dea zapada din curtea satenilor lenesi. Bunicii nostrii dadeau zapada singuri chiar batrani fiind. Bunicul si-a dat singur zapada din curte desi abia se misca.

aveoIar televiziunile nu arata macar o stire optimista. Cu oameni care stau acasa sinistrati si gatesc singuri si sunt veseli. Iar si iar ca in fiecare iarna: Cutremurator, a venit zapada! La primavara o sa spunem: Cutremurator, au inflorit ghioceii! Apoi: Cutremurator, e cam cald si Cutremurator, au cazut frunzele la copaci!

Ce drag mi-e sa ma uit la HBO si VH1!

No Comments Yet

Leave a Reply