D’ale Gurii Dunarii

[facebook_ilike]

De-ale Gurii Dunarii. Uite ca se intampla in weekendul asta. Intentionam sa plec la mama, dar am ramas acasa cu gandul clar ca sa scriu niste chestii, mai multe asa. Am restante. Dar uite ca nu prea am cum ca numa’ ce am aflat de acest Festival Gastronomic al Gurii Dunarii. Din ce imi amintesc a mai avut niste editii, dar prin alte parti mai in Delta asa, acum e in curte la Muzeul Taranului si am de gand sa ma duc la prima editie bucuresteana.
Sa vad io acolo cam cum se face borsul ala renumit. Borsul de peste. E organizat sub egida Salvati Delta si pare a fi interesant.

Incepe in seara asta, adica 29 iunie, cu ceva ansambluri si apoi un concert Romano ButiQ pe care abia il astept ca nu am mai fost de multisor sa ii vad. Iar maine e nebunia a mai a mare. 9 echipe de bucatari din Delta vor gati chestii. Adica mor de nerabdare sa vad ce. Sunt convinsa ca totul va fi foarte bun. Si tot sambata dupa ce toata lumea va fi cu burta plina, la final de concurs, avem si ceva concert DJ Vasile &Mila 23 si apoi Norzeatic& Ansamblul de la Peceneaga.

Apai na, dragut sa fie si borsul bun. Muzica si dans de pe melegurile de vis, workshop-uri de impletituri de papura si stuf, de tesut la razboi si ce-o mai fi pe acolo.

Gasesti aici programul daca il vrei detaliat.

1 Comment

Leave a Reply