Daca ai fi poveste, ce ti-ar placea sa fii?

[facebook_ilike]
Ma gandeam ce am mai facut in ultima vreme. Mai nimic important. Da, a fost mama in vizita, a fost ziua ei si asta este foarte important pentru mine. Atat de important ca nu am mai facut nimic altceva.
Altfel.. toate vechi si noua toate. Poate doar o decizie pe care am luat-o de curand. Si anume ca ar trebui sa ma vad mai mult cu prietenii mei. Macar unul pe saptamana. Ca sa nu zic doi, pentru ca am foarte multi prieteni. Incep de azi.

E dimineata. Foarte dimineata. Nu atat de dimineata cum ma trezesc eu de obicei. M-am trezit la 7. E sambata. Azi nu am mai trezit gainile din cartier. Am dormit bustean. Se anunta o zi de sambata senina. Cel putin la mine. Afara poate ca iar va ploua sau poate ca va iesi soarele. Nu conteaza. Azi vreau sa ma odihnesc. Poate reusesc sa incep sa scriu la cartea pe care o promit de multa vreme. Abia astept. Imi doresc sa o termin.
In acelasi timp ma gandesc la toate lucrurile care imi plac. Imi plac diminetile. Ascult muzica si scriu. Imi plac florile. Mi-as dori o gradina mare mare unde sa pot planta eu in liniste tot ce vreau si sa stau dimineata la cafea in curte.

Imi place sa citesc. Sunt nebuna cu asta. Am prmit de curand 4 carti si nu m-am lasat pana nu le-am citit pe toate. Am citit toate cartile din casa. Acum nu am ce sa citesc si nici nu cumpar nimic pentru ca mai am si alte lucruri de facut si stiu ca as sta sa citesc.
Imi place ciocolata Milka. Vaci fericite. Si sunt atat de trista ca nu se mai fabrica incat cred ca voi face o reclamatie la Milka. Imi vreau ciocolata Vaci Fericite inapoi. Acum am o cana de cafea cu Milka. Ma anina din dorul de ciocolata preferata.
Imi place sa pictez. Nu am mai pictat de multa vreme. Mi-e dor de pictat. Poate imi fac astazi timp sa mai arunc o pensula pe un tablou.
Imi place sa merg cu bicicleta. Azi nu am timp, dar saptamana viitoare ma duc la un eveniment cu biciclete. Abia astept. Si imi mai plac foarte multe lucruri. Sa fac prajturi de exemplu. Tiramisu. Mmm. Imi mai place sa decorez case.
Insa cel mai mult imi place sa scriu. Daca ai fi poveste despre ce ai vrea sa vorbesti?

No Comments Yet

Leave a Reply