Daca treci prin Rasnov…nu poti rata

[facebook_ilike]
Am fost weekendul asta la munte. In afara de faptul ca a fost foarte frumos, ne-am intalnit cu bunul prieten Bogdan Hrib, care pregatea Festivalul Mystery & Thriller ce incepe azi, adica pe 18 iunie. E foarte interesant ce se va intampla saptamana asta la Rasnov. Acolo, la poalele cetatii, vei vedea un cort mare galben. Ei bine, acolo este Libraria-Cafenea Pisica Galbena. Si de acolo incepand poti participa la festival. Proiectii de film in cetate, plimbari de noapte, impuscaturi, mister si thriller. Spaima, groaza, carti si festival.

Poti intalni scriitori, dar si pe Jim Madison Davis, Presedintele International Association of Crime Writers. Vor fi acolo George Arion, Monica Ramirez, Bogdan Hrib si inca multi altii.

Daca treci prin Rasnov, nu uita sa vizitezi si Libraria cu Pisica Galbena. Afli acolo toate detaliile despre festival. A fost oricum foarte frumos weekendul asta pe acolo. Mai o carte, mai un trenulet cu care am urcat pana la cetate, un nene care canta fabulos la vioara, mai un scriitor, apoi o tanti care vindea zmeura. Frumos.

Evenimentele Festivalului Mystery & Thriller – Libraria/Cafenea La Pisica Galbena din cetate

Marti, 19 iunie 2012
13.00 – 13.30 Prezentare de colectie: Casmir de la Tritonic, invitat Monica Ramirez, volume prezentate: Seductia apei, Kit Black, Traficantul de umbre si cele ale altor autori Tony Mott – Doi, Adina Speteanu –Crima la Timpul trecut.

Miercuri, 20 iunie 2012
13.00 – 13.30 Prezentarea proiectului CRIME SCENE, tipuri de volume, clasificari, invitat Monica Ramirez, volume prezentate: Asasin la feminin, Identitati secrete, lansarea în premiera a romanului Balanta puterii, volumul trei din seria Alina Marinescu.
Joi, 21 iunie 2012
13.00 – 13.30 Profil de autor: Bogdan Ficeac. Invitat editorul Bogdan Hrib. Se vor prezenta volumele:Romania captiva si Vremea hienelor.
Vineri, 22 iunie 2012
12:30 – 13:00 Jim Madison, discutii si interviuri cu presa 13.00 – 14.00 – Brothers in Crime – Jim Madison Davis, George Arion, Stelian Turlea, Razvan Dolea, Bogdan Hrib. Dezbateri si prezentare volume.
Sâmbata, 23 iunie 2012
13.00 – 14.00 – Sisters in Crime – Lucia Verona, Oana Mujea, Monica Ramirez. Dezbatere si prezentare volume. Prezentare volume.

Mai multe detalii aici

No Comments Yet

Leave a Reply