Da-ti, ba, cu parerea!

[facebook_ilike]
Gasesc azi dimineata un mesaj pe facebook. Suna cam asa: “Da-mi un like la linkul asta si astept parerea ta de specialist, mai ales ca e gratis.”
Hmmm. Cam ciudat textul, il cunosteam pe tip, mi-era un fost coleg de liceu, mai mic cu un an, eram chiar in aceeasi gasca intr-o perioada demult. Dar chiar si asa, un te rog frumos acolo, un text mai atractiv, nimic. Macar sa nu fie asa categoric, nu ii sunt datoare cu nimic, nu imi poate impune, nu ii sunt si nu i-am fost niciodata subalterna.

Raspund totusi: “Nu prea imi place sa imi dau cu parerea gratis, dar pot spune ca din textul de intro nu m-ai convins sa dau like. De acolo trebuie sa incepi daca vrei like-uri pe pagina.”
Raspunsul lui: “Fuck offff. Te-am scos din lista de prieteni”.
WTF is this? Mi-a zis mie Alex ca lucurile gratis sunt cel mai scump platite, dar asa? Adica, el mi se adreseaza oribil, eu ii spun dragut totusi ca trebuie sa isi modifice textul de intro si tot eu mi-o iau? Mai sa fie!
Mi s-a facut asa o scarba ca i-am dat block ca nu cumva sa ii treaca prin cap sa mai spuna vreo dubiosenie si sa imi strice ziua de tot, mai ales ca vedeam ca inca mai scrie. Asa ca de azi dimineata tot nu stiu ce sa fac. Sa rad ca mi-am dat seama ca un fost coleg e de-a dreptul cretin? Sau sa plang din acelasi motiv?

No Comments Yet

Leave a Reply