Curat prin cutii

[facebook_ilike]

Acum doua zile m-a apucat creativitatea si am inceput sa fac curat prin cutii. De fapt, mi-am cumparat un dulap nou in atelier si 2015-07-15 06.55.58m-am gandit eu sa le organizez cumva. Am aruncat vreo 4 saci de hartii si inca nu am terminat. Nu stiu la ce mi-o fi folosit sa pastrez atatea tampenii. Dar pe langa astea am gasit si chestii dragute. Bilete de avion si pliante de prin vacante, brosuri si tot soiul de tampenii adunate de pe unde am fost. Am aruncat trei sferturi, dar m-am amuzat vazandu-le. Am pus intr-o cutie toate articolele scrise de mine si despre mine si iar m-am emotionat vazandu-le cat sunt de multe si ce chestii dragute s-au scris. Am gasit si doua articole scrise de mine acum vreo mie de ani, mai exact prin ’99, si care erau semnate Laura Alexandru (frumos, nu?) . Le semnam cu pseudonim pentru ca lucram la Pro si nu voiam sa stie astia ca eu scriu si la Cronica Romana. Am si uitat ca am scris la acel ziar : )))

In fine, cele doua articole mi-au placut maxim. Rea de mica eram :))) Primul era despre licitatia cu averea lui Ceausescu, cea care s-a intamplat in ziua cu eclipsa. In articol m-am luat de politicieni, de faptul ca un Ceausescu si o eclipsa am avut si noi si nu am stiut sa fim inventivi si sa scoatem bani din asta. Propuneam atunci ca era mai frumos sa facem un Muzeu al Dictatorului cu acele obiecte decat sa le vindem si sa se imprastie prin toata lumea. Inca sustin ca ar fi fost mai bine asa.

Celalalt articol era despre un descendent al lui Vlad Tepes, si iar ma luam de unii altii ca nu au fost in stare sa profite de Dracula. Cum ziceam, rea de mica : )))

Am mai gasit multe agende si m-am uitat prin ele. Aveam candva obiceiul sa notez la finalul lor chestii care imi placeau. Sau cuvinte. Inca fac asta. Am gasit cuvinte de genul: apoticar, febrifug, stahanovist, steatopigos, dar si expresii de genul “Regreseaza retrospectiv in partea bazino-mastoidiana a colului uterin a lu’ mama ta”.

2015-07-15 06.55.34Am gasit si cateva citate tare interesante notate pe acolo. Pacat ca pe multe nu am notat si cine le-a zis. Nu stiu sigur daca eu, vreun prieten sau daca le-am citit pe undeva. Oricum, le scriu si aici ca mi-au placut.

Viata e prea scurta ca sa traiesti toate zilele la fel.

Cateodata sa pierzi echilibrul in dragoste e dovada ca traiesti perfect echilibrat.

E usor sa te rogi cand ai nevoie de ajutor, dar sa continui sa te rogi cand criza a trecut, e ca un proces de cicatrizare.

Fericirea e consecinta propriului efort.

Oamenii care citesc sunt mai frumosi.

Frumos sa faci curat printre cutii cateodata 🙂

Si inca nu am terminat. Cine stie ce mai gasesc pana finalizez organizarea. Abia astept

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply