Cu Pontamobilul la plimbare

[facebook_ilike]

will and harryDe ieri incoace, de cand l-am vazut pe Victor-Viorel cum se plimba pe la inundatii cu Pontamobilul, sunt siderata. Nu pot sa cred si pace ca cineva, adica o echipa de PR desigur, ar putea sa gandeasca asta. De la culoarea costumasului cu care era imbracat si pana la cizmulitele de cauciuc. De la faptul ca i-a trecut cuiva prin cap sa scoata o barca si sa o transforme in … Pontamobil si pana la faptul ca lui personal i-a fost teama sa isi bage picioarele in ea de apa.

Si tot haladuind pe net astazi am gasit un filmulet cu William si Harry carand saci de nisip la inundatii. Soricelul nostru de biblioteca ar fi facut foarte bine sa arate si el un pic de masculinitate cu cizmulitele in apa, dar nu, i-a fost teama sa nu cumva sa raceasca la oo, Doamne fereste!

Tare dezamagita sunt de astfel de echipe de consilieri. Despre Fa, Doina nu vreau sa ma gandesc. In acelasi timp, nu scrie nimeni si de faptul ca ziaristii care au filmat toata plimbarea cu barca, erau si ei in alta barca. Nici ei nu sunt mai prejos, asa incat….

Aici poti vedea filmuletul despre care am vorbit. Cel cu Harry and William. Ala cu Pontamobilul nu are sens sa va ocupe timpul din nou. Si ma gandesc ca paote cineva o sa ii arata si Ponta-fului cam ce fac altii.

No Comments Yet

Leave a Reply