cu chooperul la iarba verde

dscf4881.JPG

Weekendul trecut m-a invitat fratele meu la o intalnire Chooper Academy. El e mare pasionat de motoare, eu de off road, ce apucaturi familiale! 🙂 El l-a mostenit pe tata, eu nu stiu de unde am luat aceste apucaturi.
In fine, a fost foarte frumos, o plaja in mijlocul Baraganului, lume multe, motoare cat cuprinde, oameni dezinhibati si care stiu sa se distreze.

eu si frate-miu

Am tras cu arbaleta si le-am pierdut sageata si m-au descalificat. Apoi am participat la concursul de prins un crenvusti cu gura de pe motor…. Sa fie el al naibii daca am reusit 🙁 Am participat si la concursul cu sfoara, nici acolo nu am castigat. Asta e, nu sunt in stare sa castig concursuri. Dar a fost foarte amuzant si mi-a placut foarte mult.
Am dansat, am cantat, am flirtat si apoi fratele meu m-a dus acasa ca nu cumva sa se dea vreun tip la mine, ca a vazut el ca “eram in pericol”. Cumplit sa ai un frate mai mic :)))) Se poarta ca si cum ar fi mai mare :)))) Ma pazeste, uf…sa nu cumva sa se dea la mine vreun motociclist. Cica n-am voie :)))

Oricum, per total, m-a bucurat foarte tare aceasta iesire si m-am distrat teribil 🙂

dscf4856.JPG

dscf4783.JPG

eu cu carnatu’ am fost asa de aproape…

cu bicicleta printre motoare

No Comments Yet

Leave a Reply