Cu bicicleta la birou

Azi am plecat la birou cu bicicleta. Bine, nu doar azi, dar azi am plecat organizat, ca sa zic asa.
Prin urmare, m-am trezit cu noaptea in cap si la ora 8 jumate, dupa o scurta cazatura in fata Guvernului (dar asta nu e ceva neobisnuit pentru mine), am ajuns la Muzeul de Geologie si am plecat cu inca vreo suta de oameni la serviciu cu bicicleta.

Asociatia BATE SAUA SA PRICEAPA IAPA in parteneriat cu asociatia JCI Bucuresti au lansat azi proiectul “Business pe bicicleta”. Cu costum si cravata, fusta si jacheta am plecat toti pe bicicleta la serviciu pe traseul Piata Victoriei – Sos. Kiseleff – Parcul Herastrau, odata cu prima editie a evenimentelor din proiectul „Cu bicicleta la serviciu: Business pe Bicicleta”.

“Business pe bicicleta” este dedicat tuturor oamenilor de afaceri, antreprenori si manageri, femei sau barbati, fani ai mersului pe bicicleta ca mijloc de recreatie, dar si ca mijloc practic de deplasare la birou. ”Business pe bicicleta” isi propune crearea unei comunitati a oamenilor de afaceri, care sa identifice solutii pentru imbunatatirea infrastructurii dedicate bicicletelor si sa creasca popularitatea acestui mijloc de transport eco. Solutiile gasite vor fi aplicate atat direct, in mediul privat, cat si prin influentarea politicilor publice ale autoritatilor locale, prin promovarea rezultatelor proiectului.

Per total mie mi-a placut foarte mult. M-am intalnit cu Geo si Elena, cu Rodica, cu Mihai, Tudor si o gramada de alti oameni pe care ii cunoasteam si chiar daca nu ii cunosteam, tot ne-am imprietenit 🙂

Clar trebuia sa am si cateva poze cu mine si m-am scos pentru ca m-am intalnit acolo cu Mihaic are mi-a facut poze dragute. Mihai adica Vanity Photo

In alta ordine de idei… sambata plec la mare. Cu bicicleta. Adica … aici gasiti detalii.
Plecarea se intampla sambata dimineata la ora 9 din Parcul Circului. Daca vreti sa mergeti, dati de stire la laura@prcafe.ro .
Caravana va fi asigurata de un echipaj al Politiei Rutiere, plus masinile de insotire necesare transportului bagajelor si eventualelor corturi. Un echipaj tehnic va asigura interventiile necesare pe drum. Eu voi face parte din acest echipaj tehnic.. 🙂 Cateva autocare cu spatii de stocare a bicicletelor ne vor duce inapoi catre Bucuresti duminica seara.
Can’t wait!

8 Comments
  1. uauu cat de tare. Adica ne vedem la mare tot in formula eu cu Rav-ul si tu pe bicicleta?:))) deja ma simt prost!!! Trebuie sa-mi aduc bicicleta de la tara si sa gasesc o solutie sa o “parchez”. It is a must! Bravooooo!!!!

  2. Toata stima pentru mers la job cu bicicleta…dar numai daca vei face asta zilnic. O singura data nu inseamna nimic altceva decat PR.
    Sunt curios pe unde poti merge cu bicla in acest oras pentru ca eu unul am incercat si este o cauza pierduta din start.

  3. daca ai incerca sa mergi cu bicla la birou vei vedea ca poti face asta. si da, merg zilnic cu bici la birou, chiar daca de multe ori ma duc cu masina la birou si restul drumurilor le fac cu bici, ca e pliabila si incape in portbagaj

Leave a Reply