Cu bici prin parc

M-am trezit ca de obicei la 6. Parca sunt nebuna, trezesc gainile din cartier. Mi-am baut cafeaua, apoi am plecat cu bicicleta in parc. Mi-era dor.

Cu atata vacanta, nu prea am avut timp de bicicleta mea si mi-era tare dor. Bine, aici am pus o fotografie de alta data, ca azi nu am avut timp de poze. Si nici macar nu e o poza cu bicicleta mea, dar poze cu bicicleta mea, nu am 🙁 E bicicleta pe care mi-a dat-o Andrei de imprumut acum vreo 2 luni, dar asta e, alta poza cu bici nu gasesc.

So… in parc. Dimineata. Ora 8. Lume multa, neasteptat de multa. Mamici cu carucioare, oameni care alergau sau mergeau pe role, doamne cu catei, babute care pictau, barbati care jucau fotbal, batrani care citeau ziarele, multi biciclisti. Am vazut si o batranica ce croseta. Lume la plaja. Dragut. M-am bucurat enorm sa vad cat de multi oameni fac miscare asa de dimineata. Sa mai zica cineva ca romanii nu fac miscare. Hrrr.
Plus ca nu stiu, erau si ratele alea multe pe lac, si iarba parca era mai frumoasa azi…
Iar eu am decis sa ma duc in fiecare dimineata la ora 8 cu bicicleta in parc. Asa ca cine are chef sa vina cu mine, la ora 8 in fiecare dimineata voi fi la iesirea de metrou Titan, cea din coltul parcului.

8 Comments
  1. poate marti ne vedem in parc,sper sa nu intervina probleme..ne auzim la un tel marti dimineata dupa ora 8…..pooop dolceeee+multa sanatate

  2. nu il scot,dar vin asa…de fapt nu este un gips(este un pansament care imobilizeza bratul, il foloseste ca atela)l-am schimbat de 4 ori pana acum….o sa vin asa.. fara bicla bineinteles,daca ma accepti la un suc:)(de hamei) probabil nu fiindca este ora prea matinala ptr asemenea suc:))

  3. Cand ajungi tu in parc, eu plec de la alergare. Vezi ca e plin de testoase si de pesti in lac, stau si langa mal, si vezi ca sunt veverite in pini.

  4. @ leontes – pai … ne vedem acolo…
    @ ovidiu – da’ ce tu crezi ca eu mergu cu bicicleta in lac??? si nici nu urc cu ea in copaci :)))))

Leave a Reply