Cervo Food Concept – Noul restaurant pentru corporatisti

[facebook_ilike]

DSC_2294DSC_2294Saptamana trecuta am fost la un restaurant in Pipera. Apropo, am nimerit acolo pe la ora 17.15 si..cine zicea ca toti corporatistii muncesc pana lesina? Ca era full pe acolo, abia am reusit sa trec cu masina, parca au spart usa la ora 17.00.

Revenind, am fost la un restaurant numit Cervo Food Concept, cam la doua minute de mers pe jos de statia de metrou Pipera, intr-un spatiu ce poate primi pana la 150 de invitati. In timpul saptamanii, restaurantul acopera toate momentele zilei prin meniurile Cervo Breakfast, Cervo Lunch, Cervo a la Carte, iar in weekend aici au loc evenimente corporate, aniversari, petreceri pentru copii, nunti si botezuri,

Pentru realizarea unui ambient cat mai elegant si primitor au apelat la ajutorul unor
arhitecti specializati in domeniul horeca ce au realizat designul specific CERVO, folosind mobila din lemn masiv, canapele din piele care inconjoara intreg restaurantul oferind un spatiu luxos, elegant si calduros. Culorile folosite sunt pastelate, imbinand cu gust nuante de maro, portocaliu si galben.

DSC_1628DSC_1628De fiecare data cand intri in restaurantul Cervo ai sentimentul ca participi si faci parte dintr-un mare spectacol, inca de la usa iti dai seama ca este exact locul unde iti doresti sa mananci.

Decorat modern, desprins parca din avangarda designului de localuri, este luminat a giorno atat ziua, cat si seara, cu fete de masa elegante, care au pe ele intodeauna vaze cu trandafiri proaspeti. Chelnerii, fete si baieti, imbracati la patru ace si cu zambetul pe buze completeaza acest tablou luxos, dezlipit din povestile Micului Paris de odinioara.

Cervo are o bucatarie bogata si sofisticata, incepand cu preparate traditionale DSC_1754DSC_1754romanesti si terminand cu mancare chinezeasca sau cu orice alt preparat va doreste sufletul, din gastronomia internationala.

Tanarul chef Costin are 24 de ani si este foarte pasionat de mancarurile pe care le face. Il poti intreba despre fiecare fel de mancare in pace si nu te lasa pana nu stii exact ce mananci. A creat o reteta proprie de tartar de somon cu avocado si dressing de zmeura, care este la mare cautare printre cunoscatori. Si, de asemenea, rulou de somon cu avocado „imbracat“ in aluat tempura si prajit cateva minute, pana cand devine auriu si crocant. Delicios!

DSC_2177DSC_2177Chef Costin a creat, pentru clientii restaurantului, tarta cu branza, in al carei aluat pune un strop de nucsoara si de ghimbir, numai atat cat sa-i dea o savoare aparte, apoi o stropeste cu un sos din fructe de padure. Si nu este singurul desert cu care puteti incheia un pranz.

Localul are – intre orele 9.00 si 17.00 – o linie de self service. Mancarea este de aceeasi buna calitate si preparata de acelasi bucatar, iar marturie stau farfuriile goale, aproape curate, pe care clientii le lasa in urma lor. Iar acum are si un nou meniu a la carte unde poti gasi preparate savuroase. Bun bun.

Restaurant Cervo, strada Fabrica de Glucoza nr. 9B, bloc C (cu intrare prin str. George Constantinescu nr. 3A) Rezervari se fac la telefon 021.796.06.79 sau pe www.cervofood.ro. Facebook www.facebook.com/CervoRestaurant

 

No Comments Yet

Leave a Reply