Cei opt magnifici

[facebook_ilike]

Daca tot vorbeam ieri de Lupul de pe Wall-Street, azi m-am gandit ca ce bun e filmul asta pentru cei 8 de pe din Dosarul Transferurilor.  Urci, cobori, viata nu e mereu frumoasa. Nu stai mereu in varf, mai ales cand stii ca faci tampenii. Sigur nu este ceea ce si-au dorit de la viata lor, dar cu siguranta inca nu prea stiu ei ce ii asteapta in inchisoare. M-a speriat zambetul de pe fetele lor in momentul in care s-au dus la Politie. Parca plecau in vacanta.  dosarul_transferurilor_01_1998b1cddd

Mi-e teama ca la iesirea din inchisoare sa nu inceapa si ei sa tina discursuri motivationale. Gee Gee Be-ka-lee sigur o sa tina astfel de discursuri, doar ca el o sa le tina la televizor. Am totusi un sentiment de teama pentru posturile de sport: daca astia opt vor fi la inchisoare, cine o sa le mai populeze studiourile? Sau o sa se inchida in semn de “respect” pana la eliberare?

A fost asa de mare nebunia de ieri, incat cred ca si Putin a zis ca mai amana un pic invazia Ucrainei doar doar se mai fasaie subiectul cu transferatorii pentru ca vrea sa invadeze in prime time.

In fine, eu ma bucur ca s-a facut dreptate, chiar depasisera orice limita. Pana si ei se asteptau sa fie bagati la zdup, dar fiind faptul ca si-au schimbat domiciliul la Poarta Alba. Pacat ca ei nu pot sta acolo pentru ca din ce stiu acolo este o inchisoare pentru regim deschis, iar ei nu au asa ceva. Posibil sa ajunga si ei la asta asa cum a reusit si Gee Gee.

No Comments Yet

Leave a Reply