ce faci tu pentru mediu?

Uite ca tot e ziua mediului, te PRovoc sa scrii ce faci pentru mediu. Eu nu merg cu bicicleta, dar pun gunoiul in pungi separate, sticla, hartie, resturi menajere. Scot dopul la pet-uri cand le arunc, nu dau print la toate prostiile si folosesc oricum hartie reciclata – o iau de la www.copaculdehartie.ro la acelasi pret. In plus, adun gunoaie cu tot soiul de asociatii si plantez pomi si flori in curtea blocului. Plus ca la birou strang hartie pe care o donez lunar la copacul de hartie. Tu personal ce faci pentru mediu?

4 Comments
  1. traim intr-un carusel prea grabit ca sa te poti gandi tot timpul la faptul ca se poate rasturna. si chiar daca cateodata iti trece prin fata o astfel de imagine te consolezi cu speranta ca nu vei fi tu in el atunci….
    In consecinta ….ce fac eu sau tu pentru mediu astazi sau peste 3 zile la 12:00…..nu prea conteaza atata timp cat nu ne deprinden sa facem asta 16 ore in fiecare zi ,constient, nu putem spune ca facem multe….

  2. Vreau sa fac un comentariu la ceea ce dirigu ne povesteste….
    Acest carusel, daca vreodata se va rasturna, ii va “rasturna” pe toti, fie ca vrem, fie ca nu… Prin urmare, daca se va intampla, nu mai avem ce spera.
    De aceea, oricat de grabiti am fi, trebuie sa fim atenti la protejarea mediului pentru ca nu este greu sa stingem un bec, sa scoatem incarcatorul mobilului din priza cand telefonul s-a incarcat, sa sortam gunoiul si multe altele !!!
    In primul rand trebuie sa devenim mai constienti, pentru ca avem doar un singur Pamant!

Leave a Reply