Caut. Caut?

Dragul meu prieten Catalin… un copy minunat de creativ… iaca ce a produs ca sa imi ridice moralul =)))))))))))))))))))))
Acu… nu ca nu ar fi adevarat…. din moment ce am luat o pauza cu baiatul. Totusi s-a cam suparat pe mine ca am anuntat pe toata lumea si ca de fapt noi chiar am luat o pauza. In fine, eu nu prea cred in pauze. adica cum …ce? o relatie e un serviciu sa iti iei liber cand nu ai chef sa te duci? Nu prea cred in chestia asta.

Deci prietenii mei considera ca eu sunt in cautare de barbati ….dar trebuie musai sa fie conform cererii de mai jos, stie Catalin ce stie hihihi…. Totusi…. nu prea am chef de niciunul. Eu pe baiatul meu l-as fi vrut, dar na… i-am dat pauza… 🙁 mea culpa :)))))

Up date: nu sunt disperata sa gasesc un barbat, asa cum mi-au transmis unii prieteni. Nici n-as avea cum sa fiu asa de repede.
Deocamdata vreau sa fiu singura si e asa de bine sa dorm pe diagonala in pat… sa imi spal vasele cand am chef si sa arunc cu de toate prin casa, e minunat sa nu mai gasesc tricouri peste tot si …n-am mai gatit de 2 saptamani!!! chiar nu sunt disperata.. 🙂

io cu ceapa

6 Comments
 1. Laurico,
  sa dea D sa fii in comun acord cu degetelul din guritza si cu ceapa accesoriu. 🙂 Da’ stiu ca stii ce vrei!
  Go girl! Cere si ti se va da!

 2. Esti nebuna :))))))
  Nebuna – nebuna … Sa vezi belea cand o sa fie coada la usa, tre’ sa-ti angajezi secretara sa-i programeze … Ma rog … nu stiu cati or fi inalti de 190 si lungi de 19 … dar tre sa fie … Cernobalul asta nu i-o fi afectat pe toti 🙂 (Eu sunt luat) :))

 3. @ Catalin – coada nu e …ca am sters nr de telefon ca tu esti nebun si il pusesei acolo :))))

  @ Bogdan… pai viata e asa de frumoasa.. de ce sa nu radem? :)))

 4. Printre reprize de ras….eu zic ca se poate numa’ sa ai grija la anglosaxoni ca astia folosesc inca sistemul imperial si cine stie cand te trezesti cu 19 inchi….atunci sa te vad pe unde scoti camasa 🙂

Leave a Reply