Casuta pentru 3 papusi

[facebook_ilike]

11673_662810233830561_8798116688774102771_nNe gandim deseori cum sa facem sa avem si noi ca toti oameni piste de biciclete, alteori ne gandim ca vem sa ne schimbam laptopul si uf, este atat de complicat sa copiez tot pe alt laptop. Luna trecuta mi-am schimbat telefonul cu unul mai performant. Ma tot gandesc sa imi iau alta mobila in bucatarie pentru ca nu se mai poarta stilul asta modernist, acum vreau ceva shabby chic.

Ah, s-a oprit lumina 10 minute si era sa fac atac de panica.

Ana, Delia si Flori nu au bicicleta. Care laptop? Care telefon? Casa lor este vintage style, intr-un canton vechi de la CFR, pe undeva pe langa o cale ferata din  Floresti. Godinul le tine de cald. Uneori. Alteori se incalzesc cu gecile pe ele. Noroc ca vine vara si vor putea sa rada la soare. Soarele nu prea rade la ele.

Au un tata de nota 10 si cu toate astea nu prea face fata din vanzarea de ziare. 200 – 300 de roni pe luna si o alocatia cumulata de 130 de lei nu prea fac fata necesitatilor.

Cand aveam 6 ani cat Ana, imi doream sandale noi. Ana vrea sa aiba lumina in casa. Mama le-a parasit cand avea Ana numai 6 saptamani.  Flori avea atunci 4 ani, iar Delia 1 an. Ma abtin de la $%^&*( moralitate.

Acum fetele au 6, 9 si 10 ani. Sunt deja mari si responsabile. Nu ca asta si-ar dori. Ele oricum sunt vesele si nedespartite.

Mai multe detalii despre fetite pute?i s? cititi si aici

Planul este urmatorul

Step 1: sa ajutam familia sa aiba un contract de inchiriere pe canton.

– Step 2: sa se faca un contract pentru curent electric si pentru apa.

– Step 3: sa se cumpere micul canton, ceea ce ar permite posibilitatea de-a dezvolta locuinta, de-a o extinde avand în vedere ca nu e decat o singura camera.
Cei care vor sa sprijine familia pot face donatii de bani:

1)      In contul tatalui. Contul este RO42INGB0000999904809997 deschis la ING Agentia Campina, titular Manea Ion. Tatal poate fi gasit la nr. de telefon 0731.921.951 (nu mereu, cand apuca sa-l bage la incarcat pe undeva).

2)      Sa participati la evenimentul organizat de catre MARABOO & Compania 7, unde contravaloarea biletului de intrare va fi donata catre familia MANEA. Aici aveti detaliile concertului din seara asta. 7 Mai, da? 🙂

Asa cum deja bine stii, Compania 7 reinventeaza buna dispozitie de fiecare data cand are ocazia!DSC_0362

Printr-un show nebun cu un concept inedit, in care imbina momente de improvizatie cu muzica acustica, cover-uri dupa piese cunoscute ?i mai pu?in cunoscute, dar antrenante in egala masura, romanesti si internationale, tot felul de genuri muzicale, de la pop la jazz, interpretate într-o maniera à la Compania 7. Suna într-un fel, nu?

De pe scena o sa va cante si incante Marcel Lovin, participant de seama al primei editii Vocea Romaniei sub indrumarea lui Smiley; Mitza, Cocos si Rechinu’, a caror simpla prezenta va va face sa va aprindeti ca un pom de Craciun. Cu ocazia asta, ati aflat si motivele pentru care trupa TAXI i-a invitat sa cante în deschiderea concertului lor, la Sala Palatului & Arenele Romane.

Te astept acolo cu microfoanele pregatite si cutiuta pentru casuta celor 3 papusi!

No Comments Yet

Leave a Reply