Cam asa…

Pana mai ieri credeam ca barbatii, folosesc doar la dus gunoiul, schimbat becuri, cumparat paine, desfacut capace de borcane si dezgropat masina din zapada. Azi …m-am sucit. Am dus gunoiul, am schimbat becul de la o veioza, am cumparat paine si am desfacut un borcan de muraturi. Colac peste pupaza am dezgropat si masina din zapada. Deci… iarta-ma, baieti… nici macar la asta nu imi mai sunteti folositori. =)))) Stiu ca sunt rea si ca o sa le duc dorul la un moment dat, dar acum… mi-e asa de bine ca pot sa ma descurc singura… Ugh… imi place… 🙂
Hihi…ce ma bucur ca are Ana trebi multe azi si nu are timp sa imi vada blogul ca iar mi-ar fi sarit in cap =)))))))))))

copy-of-eu-drum-mare.jpg

9 Comments
  1. e grav, laura! foarte grav. daca tu poti sa le faci pe toate, CA FEMEIE, si nu mai nevoie de barbati, inseamna ca s-ar putea ca nici femeile sa nu te mai multumeasca! deci nu iti ramane decat o sansa: sa te clonezi! 😛 :))

  2. @ Moshul – ei, lasati ca am citit bine manualul de utilizare. asa de bine ca mi l-am insusit :)))
    @ Mihnea – nu am spus ca vreau sa ma multumeasca femeile. pt ce gandesti tu ma multumesc barbatii, dar pana si ei pot fi susbtituiti :))))

  3. Iata ca, intre 10 intalniri si 2 evenimente, imi gasesc timp sa iti zic ca nu ma iau de tine. Barbatii sunt minunati oricum! 🙂

  4. Asta imi aduce aminte de un banc misogin rau de tot: “Ce vor face barbaii cand raman fara femei? Dreseaza alt animal”.
    Ai grija ce faci mai departe, poate apari in ring la wrestling – vorba lui Caragiale: “Zoe, fii barbata”

Leave a Reply