Cafeaua mea, diminetile mele

[facebook_ilike]

Frumos afara. Frumos inauntru. A venit vremea pentru bicicleta, pentru iesiri in parc, pentru bere la terasa, pentru inghetata. Imi scot usor usor pantofii de vara din sertar si ma pregatesc de vremea frumoasa.

La asta ma gandesc acum la cafea. Toti avem un ritual cand ne bem cafeaua. Ma trezesc la 6 dimineata. Mult prea devreme penru orice. Dar imi place sa ma trezesc atat de devreme. Cand toata lumea doarme si am timp doar pentru mine. In timp ce fierbe apa de cafea ma spal pe dinti si apoi dimineata este doar a mea. Am tabieturi deja. Imi place cafeaua fiarta la ibric. Ibric de arama si cafeua preferata. Am eu una care imi place mult, o gasesc doar la Mega image si are o aroma tare speciala, ceva marocan. Dar e altfel. Nu mai suport cafeaua Jacobs. Inainte beam Tchibo, acum am descoperit aceasta cafea de vreun an incoace si o ador.

cafea dimineata

In bucataria mea, cu televizorul pe VH1 si cafeaua fierbinte si aromata. Ce-ti poti dori de la o dimineata? Pana sa ma marit, nu aveam televizor in bucatarie si ascultam muzica pe youtube. Acum ascult VH1.

Si privesc pe geam, scriu, citesc pe net tot felul de chestii. Am o ora a mea in care sa nu fac nimic. E ora mea si o iubesc. Apoi incep sa muncesc asa dis de dimineata cum imi place mie.

Imi plac diminetile, imi place cafeaua. In fiecare zi imi beau cafeaua din alta cana. Fiecare cana imi aminteste de cate ceva. Cana mea de la Chocolate Museum, cana mea de la Porphyras, cana mea Starbucks editie limitata din China, cana mea din Disneyland, cana mea din Petrovac.  In poza eram la Pensiunea Gluma langa Plitvice. Si in vacanta mi-am respectat ritualul de cafea.

Am vreo 10 cani care imi sunt dragi. Si le mai rotesc pentru ca mai am in debara si altele. In fiecare zi sunt cu alt prieten sau in alta parte din lume. Si e tare frumos!

2 Comments
  1. Ce dragut! Poate fac o vizita weekendul viitor. Cu tot cu copil. Sa vada si el lucruri frumoase si suflete si mai frumoase 🙂

Leave a Reply